Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Θολό Τοπίο

Γύρω μας επικρατεί θολούρα σε όλα όσα βλέπουμε.

Δυσδιάκριτο το τι είναι λάθος και σωστό, εθνικό ή σωβινιστικό, πατριωτικό ή εθνικιστικό, ρατσιστικό ή διαφορετικό, καλό ή κακό.


Δυσδιάκριτα τα σύνορα της Ελλάδας. Όλοι οι γείτονες διεκδικούν κι από κάποιο κομμάτι της πατρίδας μας. Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί, ακόμα και Βούλγαροι. Μόνο η Αφρική δεν ζήτησε ακόμα κάτι! Εμείς δεν βλέπουμε τίποτα.

Δυσδιάκριτα τα φύλα. Βλέπεις άντρα και σου βγαίνει λιλίκα. Βλέπεις γυναικάρα και σου βγαίνει νταλίκα.

Δυσδιάκριτα τα δεξιά και τα αριστερά. Τα λεγόμενα δεξιά κόμματα σου λένε, ότι σου λένε και τα αριστερά. Ποιός ο λόγος να υπάρχουν δυο κατευθύνσεις, κανείς δεν καταλαβαίνει.

Η σύγχιση που επικρατεί γύρω μας είναι τέτοια που ακόμα και οι μεγάλοι σε ηλικία αδυνατούν να ξεχωρίσουν τις παγίδες των αντιλήψεων που φυτεύουν εύκολα οι προοδευτικοί μέσα στους εγκεφάλους μας -από την τηλεόραση κυρίως- με τη συνεχή προπαγάνδα στρεβλών πεποιθήσεων. Αντιλήψεις που διαστρεβλώνονται σκόπιμα με στόχο την αποδοχή τάσεων και συμπεριφορών, που αν καθήσουμε να τις δούμε προσεκτικότερα και με καθαρό μυαλό, δεν θα αναγνωρίσουμε ότι τις δεχόμαστε με τόσο άκριτο και εύκολο τρόπο.

Η πλάνη στην οποία βρισκόμαστε και η ανικανότητά μας να ξεχωρίσουμε το σωστό από το λάθος, ώστε να το επιλέξουμε κιόλας, έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις.


Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα

Το δικαίωμα των πολιτών στην αντικειμενική ενημέρωση έχει χαθεί προ πολλού. Αντίθετα υποστηρίζεται και προωθείται το μοντέλο που στηρίζει τα παγκόσμια συμφέροντα του κέρδους και της υποδούλωσης. Όποιος προωθεί την ατζέντα των παγκοσμιοποιητών, ώστε να μεταστρέφει τους πολίτες σε υπάκουους δούλους του συστήματος, που θα έχουν ως μοναδική τους έννοια την επιδίωξη μιας θέσης που θα τους βολέψει και θα τους εξασφαλίσει εισόδημα, αυτός έχει και τα μεγαλύτερα μερίδια στα προνόμια, είτε τα οικονομικά, είτε τα κοινωνικά.

Στο πλαίσιο αυτού του καθημερινού πολέμου της υποδούλωσης πρέπει να μην υπάρχει η αγάπη για την πατρίδα, γιατί αυτόματα αυτό καθορίζει τον προσδιορισμό εθνικής ταυτότητας, επομένως σε κάνει να αυτοπροσδιορίζεσαι απέναντι στους άλλους που είναι διαφορετικοί από εσένα στη γλώσσα, στα ήθη και τα έθιμα, στη θρησκεία και τη νοοτροπία. Άρα καταλαβαίνεις ότι διαφέρεις και σύμφωνα με το δόγμα της Νέας Τάξης όποιος συνειδητοποιεί την εθνική διαφορετικότητά του είναι ρατσιστής.

Εμάς μας κάνουν να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες και μας κολλάνε ταμπέλες όπως "εθνικιστής" και "ρατσιστής" διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, μπερδεύοντας το σωστό και το λάθος, κανοντάς μας να μην μπορούμε να ορίσουμε την ταυτότητά μας απέναντι στους άλλους. Αν δεν ξέρεις ποιός είσαι, πως είναι δυνατόν να βάλεις τα όρια σου; Οπότε γίνεσαι έρμαιο, όπως είμαστε κι εμείς σήμερα, στις ορέξεις των οποιωνδήποτε.

Μόνο αυτοί που αποδέχονται την διαφορετικότητα της έμφυλης ταυτότητάς τους είναι προοδευτικοί. Όταν αναγνωρίζεις το δικαίωμα του άλλου στην ανωμαλία και την αποκλίνουσα συμπεριφορά, τότε είσαι προοδευτικός και μοντέρνος. Είσαι απελευθερωμένος και μπορείς να είσαι και περήφανος που δεν έχεις αναστολές και ταμπού.

Αφού έκαναν τους λαούς να μην έχουν ταυτότητα, τώρα την ίδια πολιτική εφαρμόζουν και στο προσωπικό επίπεδο της ταυτότητας του φύλου του κάθε ανθρώπου. Να μην ξέρεις αν είσαι άνδρας ή γυναίκα, αλλά λίγο από όλα. Ένας άνθρωπος χωρίς ταυτόττα, δεν ξέρει τι είναι και ποια είναι τα όριά του. Οπότε δεν σέβεται τον εαυτό του και δεν σέβεται ούτε τα όρια του συνανθρώπου του. Οδηγούμαστε έτσι σε μια κοινωνία με ζωώδη ένστικτα που θα υποκύπτει στην ακολασία και τον εκφυλισμό.

Η ροπή προς την αμαρτία και την ασυδωσία θεωρείται μοντερνισμός κι απελευθέρωση. Και ποιούς χτυπάει αυτός ο ιός της θολούρας; Φυσικά τα νέα παιδιά. Αυτά είναι που βομβαρδίζονται, πρώτα από την τηλεόραση, με αυτού του είδους τις ιδέες και τις νοοτροπίες.

Κι αφού το πείραμα πέτυχε με την τηλεοπτική αποβλάκωση και μεταστροφή της ιδεολογίας ολόκληρων λαών, τώρα προχωρά το σχέδιο στην απόλυτη εξόντωση της αντίστασης σε ατομικό επίπεδο, αφού ο ιός αυτός εισχωρεί στην εκπαίδευση.

Τώρα που στα σχολεία θα διδάσκονται τα παιδιά ότι δεν υπάρχει φύλο, τώρα που δεν θα υπάρχει πατρίδα, διότι όλοι όσοι θα έρχονται από πάσα γη και πατρίδα ως πρόσφυγες δήθεν, θα είναι όλοι στη δική τους πλέον πατρίδα, τώρα που δεν θα υπάρχει Χριστός γιατί θα προσβάλλονται οι μουσουλμάνοι που θα μένουν εδώ, τώρα που δεν θα υπάρχει οικογένεια, αφού οι γονείς δεν θα έχουν ούτε λεπτό ελεύθερο για να βλέπονται και να βλέπουν τα παιδιά τους από τη στιγμή που θα τρέχουν να βρουν χρήματα να πληρώσουν τους τεράστιους φόρους, τώρα μπορούμε να διακρίνουμε πλέον ότι η καταστροφή του κοινωνικού ιστού είναι θέμα λίγου χρόνου.

Όσοι απέμειναν σε αυτό το κράτος -που είναι βυθισμένο μέσα στο θολό αυτό τοπίο-να καταλαβαίνουν τι γίνεται γύρω τους, επιβάλλεται να αντισταθούν. Επιβάλλεται να μιλούν και να μην αφήνουν τους δήθεν προοδευτικούς γύρω τους να παπαγαλίζουν τις προπαγάνδες της Νέας Τάξης περνώντας τις δικές της νοοτροπίες, τις δικές της ιδεολογικές γραμμές. Επιβάλλεται να μάθουν στα παιδιά τους την αλήθεια και να τα θωρακίζουν απέναντι στο δηλητήριο που θα ποτίσει από εδώ και πέρα τα σχολεία τους.

Η αντίσταση αρχίζει από μέσα μας κι ύστερα μέσα από την οικογένειά μας. Προστατευθείτε. Ας αρχίσουμε να συζητάμε μεταξύ μας και με τα παιδιά μας και ας βγάλουμε επιτέλους αυτή την τηλεκόλαση μέσα από τα σπίτια μας. Μην αφήνουμε την τηλεόραση να διαπαιδαγωγεί τα παιδιά μας. Μην την αφήνουμε να μας ροκανίζει το χρόνο μας. Και περισσότερο μην την αφήνουμε να μας αποβλακώνει.


Ένας ανήσυχος πολίτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες