Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Τριάντα καταστήματα franchise στην Αθήνα ετοιμάζει ο ΘΕΣγάλα

Με στόχο την επέκταση του δικτύου καταστημάτων του σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας και τη δημιουργία νέων «συνεταιριστικών καταστημάτων», ο ΘΕΣγάλα ξεκινάει την ανάπτυξη συνεργασιών μέσω franchise.

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ολοκληρώνοντας 5 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του, διαθέτοντας σήμερα 63 καταστήματα Αυτόματων Πωλητών φρέσκου γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, στη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, προχωράει στην εφαρμογή του πλάνου επέκτασής του για τα επόμενα έτη.

Μετά τη Θεσσαλονίκη, όπου ξεκίνησε και συνεχίζεται, με επιτυχία, η ανάπτυξη συνεργασιών μέσω franchise, ο ΘΕΣγάλα ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας για την εύρεση συνεργατών και στην Αθήνα.
Στην Αθήνα σήμερα διαθέτει 30 καταστήματα και με την εφαρμογή του νέου πλάνου στοχεύει στη δημιουργία επιπλέον 30, μέσα στο επόμενο έτος, σε γειτονιές που δεν διαθέτουν σημείο πώλησης των προϊόντων ΘΕΣγάλα.
Η διαδικασία εύρεσης νέων συνεργατών αφορά τόσο στα υπάρχοντα καταστήματα, όσο και σε πρόσθετες χαρτογραφημένες από τον Συνεταιρισμό περιοχές, με στόχο την κάλυψη της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης για τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΘΕΣγάλα, η κατανάλωση των οποίων ξεπερνά καθημερινά τους 40 τόνους.
Το πλάνο ανάπτυξης των καταστημάτων, είτε πρόκειται για τα ήδη υπάρχοντα είτε για τα νέα, προβλέπει και τη μετατροπή των σημείων πώλησης σε γωνιές Συνεταιρισμών και Ελλήνων παραγωγών με καθημερινά είδη διατροφής, αναγκαία σε κάθε νοικοκυριό. Ελληνικά προϊόντα, με σφραγίδα την εγγύηση ποιότητας του ΘΕΣγάλα και τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές τους τιμές. Τα γαλακτοκομικά αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα στα καταστήματα θα διατίθενται αποκλειστικά από τον Συνεταιρισμό, ο οποίος παράλληλα επεκτείνει το εξελιγμένο σύστημα ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας που διαθέτει και στα νέα καταστήματα. Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα διανομής όλων των προϊόντων κατ’ οίκον μέσω της υπηρεσίας «Tο θες σπίτι σου», με παραγγελίες είτε τηλεφωνικές, σε πενταψήφιο αριθμό, είτε ηλεκτρονικές στο νέο ΘΕΣγάλα e-shop. Όλο το σύστημα παραγγελιών θα είναι κεντρικά διαχειριζόμενο από τον ΘΕΣγάλα.
Η διαδικασία επιλογής νέων συνεργατών έχει ήδη ξεκινήσει, με εκδήλωση ενδιαφέροντος (εδώ).
Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το εγχείρημα αποσκοπεί στην ενίσχυση των υπαρχόντων καταστημάτων και τη μετεξέλιξη του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα ως μια ‘ομπρέλα’ για διανομή προϊόντων Συνεταιρισμών και Ελλήνων παραγωγών, μέσω του δικτύου καταστημάτων του. Η ανάπτυξη συνεργασιών μέσω franchise θα επιτρέψει παράλληλα στον ΘΕΣγάλα τη χρηματοδότηση των επενδύσεών του καθώς και την ανάπτυξη νέων κωδικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ του ΘΕΣγάλα Θανάσης Βακάλης σημείωσε σχετικά: «Από την ίδρυσή μας έχουμε καταφέρει να είμαστε συνώνυμο της καινοτομίας. Καινοτομούμε ξανά, αυτή τη φορά στη μεθοδολογία ανάπτυξης των καταστημάτων μας. Η δημιουργία συνεργασιών μέσω franchise μάς επιτρέπει να αξιοποιήσουμε την επιτυχία μας για τη διανομή και άλλων προϊόντων απευθείας από τους Έλληνες παραγωγούς στον καταναλωτή, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής και στην ανάπτυξη συνεργειών με τις τοπικές κοινωνίες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η διασφάλιση της ποιότητας ΘΕΣγάλα, που αποτελεί τον βασικό παράγοντα της επιτυχίας μας μέχρι σήμερα, κάτι το οποίο αποτυπώνεται πλήρως στο μοντέλο συνεργασίας που έχουμε δημιουργήσει».
http://www.euro2day.gr
Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες