Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Αριστερός Φασισμός: Η Ψεύτικη Αριστερά‏


Ο φασισμός είναι βία: μισαλλόδοξη βία. Βία ενάντια σε αυτούς που δε μας αρέσουν. Τόσο απλά. Μέχρι πρόσφατα, νομίζαμε ότι ο φασισμός ήταν μόνο ο ακροδεξιός.

Στην Ελλάδα, όμως, έχουμε και αριστερό φασισμό: βία στα πανεπιστήμια από «αριστερούς» φοιτητές και παρείσακτους (οι ίδιοι λένε πως είναι αριστεροί, ανοιχτά) και βία στους δρόμους από κουκουλοφόρους. Κάποιοι λένε πως οι κουκουλοφόροι είναι «παρακράτος», αλλά όταν τους πιάνουν και τους δικάζουν, πάνε και τους υπερασπίζονται κάποιοι αριστεροί βουλευτές.
Αριστερός φασισμός είναι και η συνδικαλιστική βία, όπως ο προπηλακισμός του Γερμανού προξένου στη Θεσσαλονίκη. Στα δικαστήρια εμφανίστηκαν μόνον κάποιοι αριστεροί βουλευτές και τα στελέχη αριστερών παρατάξεων για να υποστηρίξουν τους κατηγορούμενους ασκώντας αφόρητη πίεση στους δικαστές.
Ακόμη και οι τρομοκρατικές οργανώσεις, όλες μα όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις που έχουμε δει στην Ελλάδα, ανήκουν ιδεολογικά στο χώρο της αριστεράς και τυγχάνουν υποστήριξης στα δικαστήρια από κάποιους εκπροσώπους της. Οι βουλευτές της αριστεράς πάνε στα δικαστήρια για να υποστηρίξουν τους κατηγορούμενους για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις, αντί να δηλώνουν απερίφραστα πως δεν εκφράζονται από τη βία της τρομοκρατίας. Το αντίθετο: απείλησαν μέσα στο κοινοβούλιο άλλους βουλευτές με λιντσάρισμα (ο Σ.Παναγούλης του ΣυΡιζΑ).
Ο φασισμός είναι βία ενάντια σε αυτούς που δε μας αρέσουν, και οι αριστερή βία είναι ίδια και απαράλλακτη με την ακροδεξιά βία. Ο αριστερός φασισμός έχει πείσει τους απλούς ανθρώπους πως δε χρειάζεται να δουλέψουν για να έρθει η βελτίωση: απλώς ανατρέποντας τις Αρχές – τους λένε – θα δείτε βελτίωση της ζωής σας. Οι φασίστες που έκαψαν πανεπιστήμια και ανθρώπους μέσα σε μια τράπεζα έχουν κοροϊδέψει τον απλό κόσμο που ελπίζει για ένα καλύτερο αύριο: όπως οι ναζί κορόιδεψαν ένα λαό και έκαψαν τη γερμανική βουλή ώστε να πάρουν την εξουσία.
Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες