Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Είναι η Μακεδονία ηλίθιοι Έλληνες

Παραφράζοντας την υβριστική πρόταση «Είναι το πρόγραμμα, ανόητε» που απηύθυνε ο Σόιμπλε στον χοντρόπετσο ψεύτη Τσίπρα, μπορώ να σας πω με την σειρά μου: «Είναι η Μακεδονία ηλίθιοι Έλληνες».
Στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλά στοιχεία για το Μακεδονικό ζήτημα, το οποίο έχει τις ρίζες του στην οθωμανική εποχή πριν τους Βαλκανικούς πολέμους. Τότε που δεν υπήρχε ούτε «μακεδονικό έθνος» ούτε «μακεδονική γλώσσα».
Η Γιουγκοσλαβία σχηματίστηκε το 1918 [μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο] με τη συγχώνευση των Σλοβένων, Κροατών και Σέρβων και ακόμα τότε δεν μίλαγε κανένας για ψευτομακεδόνες.
Εκείνο που θα βρείτε σχετικά δύσκολα είναι τα όσα ΠΡΟΩΘΟΥΝ από τότε οι Αμερικανοί όχι μόνο για το άμοιρο Ελλαδιστάν αλλά και για την Ευρώπη!
Ένας Αμερικανικός χάρτης του 1940, είναι ο World Atlas, Hammond’s Classics Edition – N.Y. – Chicago. Μπορείτε να δείτε τις εικόνες του στην διεύθυνση https://www.etsy.com/listing/646364794/1940s-map-of-balkan-states-1025×1425?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=hammonds+world+atlas&ref=sc_gallery-1-9&plkey=152d7b86603e9bc3655e2252a143780ce20ea92d%3A646364794&pro=1 [την στιγμή που γράφεται το κείμενο ο σύνδεσμος είναι ενεργός].
Μπορείτε επίσης να τον αγοράσετε με δώδεκα ευρώ, αν βέβαια δεν έχει πουληθεί ακόμα.
Το σπουδαίο στον χάρτη αυτόν είναι ότι ήδη οι Αμερικανοί ονομάζουν το σκοπιανό κρατίδιο με το όνομα Μακεδονία. Μπορείτε επίσης να δείτε πολύ καθαρά ότι αναφέρουν επίσης και την ελληνική Μακεδονία. Δεν είναι λοιπόν καθόλου περίεργο που το ΝΑΤΟ και οι Γερμανοί μας πίεσαν ΑΓΡΙΑ να αναγνωρίσουμε τους Σκοπιανούς με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία».
Στον συγκεκριμένο χάρτη θα δείτε επίσης ένα «πονηρό» σημείο: Ο χάρτης δεν μιλάει για βαλκανικά κράτη αλλά για «βαλκανικές πολιτείες» [πως λέμε Ηνωμένες Πολιτείες;]. Είναι προφανές ότι πρόκειται για τον πρωτογενή σχεδιασμό των περιφερειών της ΕΕ, όπου ως γνωστόν δεν θα υπάρχουν εθνικά σύνορα και θα υπάρχουν μόνο διοικητικές περιφέρειες. Μία από αυτές θα είναι και η Μακεδονία, με διοικητική πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.
Αυτό προανήγγειλε εξάλλου στις 30 Ιαν 2019, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, από το βήμα της Βουλής, όταν είπε:
«Θεσσαλονίκη ξέρω πάντα σε πείραζε, πάντα σε αγκύλωνε στην καρδιά να σε αποκαλούν συμπρωτεύουσα. Το συμπρωτεύουσα υπαινισσόταν ότι δεν μπορείς να είσαι πρωτεύουσα. Πρωτεύουσα χωρίς αυτό το «συμ». Θεσσαλονίκη, θα αρνηθείς τώρα να γίνεις πρωτεύουσα; Πρωτεύουσα των Βαλκανίων»;
Το γερμανο-νατοικό σχέδιο είναι να ενωθεί το πλωτό τμήμα του Αξιού με τον Δούναβι μέσω μίας διώρυγας. Έτσι θα μπορούν να μετακινούνται φορτία κατευθείαν από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς την Γερμανία παρακάμπτοντας έτσι τα Δαρδανέλια. Περίπου την ίδια διαδρομή ίσως ακολουθήσουν και οι αγωγοί καυσίμων «εμποδίζοντας» έτσι τον ρωσο-τουρκικό αγωγό που φτάνει σχεδόν μέχρι την Θράκη. Και αν το σκεφτείτε λίγο «χειρότερα» μία «ελεύθερη και αυτόνομη Θράκη» θα μπορεί να παίζει τον ρόλο του διακόπτη στους αγωγούς πετρελαίου και αερίου που έρχονται μέσω Τουρκίας πιέζοντας έτσι τους «φίλους» μας τους Ρώσους αλλά και τους Ιρανούς που θα αρχίσουν και αυτοί να κατασκευάζουν αγωγούς.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εμφανίστηκε και πριν μερικές ημέρες και ο χάρτης που δημοσιεύει ο Γραμματέας του υπουργείου εξωτερικών Πομπέο. Δείχνει την Τουρκία χωρισμένη στα δύο. Δύο μικρά κράτη στην θέση της μουσουλμανικής και επιθετικής Τουρκίας είναι πολύ πιο εύκολα διαχειρίσιμα.
Τέλος μπορείτε να δείτε και το ψιλό γαζί που μας δουλεύουν ακόμα. Ο Πομπέο αναφέρει το σκοπιανό κρατίδιο με το όνομα Μακεδονία, αλλά η Google το μεταφράζει ΠΓΔΜ!
Άντε, και καλή αυτονομία στην Κρήτη. Όπως πάει αυτή μάλλον θα έχει σειρά από του χρόνου με την νέα «εθνική» κυβέρνηση της ΝΔ.…
Μιχάλης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες