Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

10 Επτασφράγιστα Μυστικά των Fast Food που οι Ιδιοκτήτες τους Τρέμουν μην Μαθευτούν στους Πελάτες.


Κάθε σύγχρονος άνθρωπος γνωρίζει τι είναι το fast food. Ο ρυθμός της σύγχρονης ζωής ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εκτιμούν την ταχύτητα, την απλότητα και τη γεύση που προσφέρουν.


Αποκαλύπτουμε κάποια τεχνάσματα που εφαρμόζονται από τα εστιατόρια γρήγορου φαγητού. Είναι καλύτερα να μην καταφεύγετε σε αυτό το είδος φαγητού πολύ συχνά.
10. Η καλύτερη ώρα για γρήγορο φαγητό.

Η τέλεια στιγμή για να πάτε σε εστιατόριο γρήγορου φαγητού είναι κατά τη διάρκεια των λεγόμενων «ωρών αιχμής» (11:00 πμ – 13:00 μμ και 18:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ.) . Δεν είναι εύκολο να βρείτε ένα τραπέζι, αλλά αυτή είναι η στιγμή που σερβίρονται φρέσκα τρόφιμα.
9. Αν θέλετε φρέσκες τηγανητές πατάτες, παραγγείλτε τις χωρίς αλάτι.

Οι τηγανητές πατάτες αλατίζονται αμέσως μόλις τηγανιστεί μια ολόκληρη παρτίδα και το προσωπικό θα πρέπει να κάνει μια νέα ανάλατη μερίδα ειδικά για σας.
8. Η μυρωδιά από την κουζίνα είναι μέρος της στρατηγικής του μάρκετινγκ.

Περνώντας από κάποιο fast food εστιατόριο, είναι δύσκολο να αντισταθείτε στην δελεαστική μυρωδιά του νόστιμου φαγητού. Αυτό συμβαίνει για έναν λόγο . Πολλά εστιατόρια προσπαθούν να βεβαιωθούν ότι η μυρωδιά του μαγειρέματος φτάνει μέχρι έξω για να μυρίζουν οι περαστικοί. Ορισμένα μέρη αφήνουν τις πόρτες της κουζίνας τους ανοιχτές για αυτόν τον σκοπό.
7. Τα αναψυκτικά τύπου Κόλα είναι φθηνότερα από ό, τι το τσάι, επειδή διεγείρουν την όρεξη.

Σε εστιατόρια fast food, τα αναψυκτικά είναι συνήθως φθηνότερα από ό, τι το τσάι. Αυτό συμβαίνει επειδή θέλουν οι πελάτες να αγοράσουν περισσότερα αναψυκτικά: είναι αδύνατο να ξεδιψάσετε με ένα γλυκό αναψυκτικό (και θα το αγοράσετε ξανά και ξανά). Επίσης, το διοξείδιο του άνθρακα διεγείρει την όρεξη.
6. Οι τηγανητές πατάτες περιέχουν 19 συστατικά.

Η θρυλική γεύση στις τηγανητές πατάτες σε fast food επιτυγχάνεται με την ανάμειξη περίπου 20 συστατικών. Οι πατάτες είναι το βασικό συστατικό. Τα υπόλοιπα 18 είναι λίπη, πρόσθετα και ενισχυτικά γεύσης, κάνοντας αυτό το φαγητό όχι εντελώς ακίνδυνο.
5. Δεν είναι η καλύτερη απόφαση να έρθετε πρώτοι πελάτες.

Το να σηκώνεστε νωρίς είναι καλό πράγμα, αλλά όχι όταν πρόκειται για το fast food. Μην πηγαίνετε σε εστιατόρια fast food αμέσως μετά το άνοιγμά τους: καθαρίζουν τον εξοπλισμό της κουζίνας τους με ισχυρές χημικές ουσίες που μπορούν να παραμείνουν στα μηχανήματα κουζίνας και τους πάγκους το πρωί και να καταλήξουν άμεσα στο φαγητό σας.
4. Το fast food σήμερα είναι πολύ πιο θερμιδικό σε σχέση με πριν από 30 χρόνια.

Σήμερα οι μερίδες των αγαπημένων μας τροφίμων έχουν αυξηθεί, και το ίδιο ισχύει για την ποσότητα των θερμίδων σε αυτά. Για παράδειγμα, ένα cheeseburger περιέχει 75% περισσότερες θερμίδες σε σύγκριση με τον «προκάτοχο» του από τη δεκαετία του 1980. Πριν από 20 χρόνια, οι τηγανητές πατάτες ήταν 2 φορές λιγότερο θερμιδικές. Η πίτσα έχει κερδίσει 70% περισσότερες θερμίδες.
3. Η ποσότητα της ζάχαρης σε ένα milkshake υπερβαίνει την συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη κατά 2-3 φορές.

Ένα milkshake είναι ένα από τα κλασικά ροφήματα σε εστιατόρια fast food. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές το καλοκαίρι.
Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη ζάχαρης είναι περίπου 30-60 γρ., ενώ το milkshake περιέχει περίπου 90 γρ. ζάχαρη.
2. Τα πάντα είναι πιο νόστιμα όταν τα τρώτε με τα χέρια σας.

Γνωρίζετε γιατί δεν υπάρχουν πιρούνια και μαχαίρια στα εστιατόρια fast food; Μια πιθανή απάντηση είναι ότι όταν ένα άτομο τρώει με τα χέρια του, λαμβάνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση και, ως εκ τούτου, τρώει περισσότερο.
1. Οι βρύσες των αναψυκτικών είναι τρομερά βρώμικες.

Οι βρύσες των αναψυκτικών σε εστιατόρια fast food είναι δύσκολο να πλυθούν. Φανταστείτε πόσα βακτήρια, μικρόβια, και μούχλα μπορεί να συσσωρεύονται. Το ζαχαρούχο περιβάλλον δημιουργεί πολύ καλές συνθήκες για αυτούς τους «ενοίκους».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες