Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

6 λόγοι για να βγεις με κάποιον που είναι πιο κοντός από εσένα

1. Όταν ένας άντρας είναι κουλ με το να είσαι πιο ψηλή απ’ αυτόν, θα είναι κουλ γενικότερα
Και πόσο μας αρέσουν οι άνετοι άντρες που δεν έχουν θέματα εμφάνισης/αυτοπεποίθησης δε λέγεται. Κανένα κόμπλεξ. Κανένα στερεότυπο. Κανένα πρόβλημα.
2. Δε θα χρειαστεί να το σκεφτείς μια και δυο φορές πριν βάλεις τακούνια
Μιας και είναι ήδη πιο κοντός από σένα, το «κακό» έχει γίνει. Φυσικά, το πρόβλημα θα είναι όταν τα τακούνια θα σε κάνουν να του ρίχνεις δυο κεφάλια αντί για ένα – λίγο awkward αυτό.

3. Ένας πιο κοντός άντρας, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις δικές σου ανασφάλειεςΞέρεις, για το «τι θα πει ο κόσμος» που το αγόρι σου είναι πιο κοντό/αδύνατο από σένα κι αν θα μπορέσεις να νιώσεις εξίσου την αίσθηση προστασίας που όλες θεωρούμε ότι θα μας προσφέρει ένα ψηλότερο αγόρι. Κι αν τα πηγαίνεις καλά μαζί του, τέλος πάντων τι σε νοιάζει ποιος είναι πιο ψηλός και τι θα πει η κοινωνία;
4. Έρευνες δείχνουν ότι οι πιο κοντοί άντρες τα καταφέρνουν καλύτερα με τις δουλειές του σπιτιούΣύμφωνα με έρευνα που έγινε το 2014 από το National Bureau of Economic Research, οι άντρες που είχαν μέτριο ανάστημα, αφιέρωναν 8,5 ώρες στις δουλειές του σπιτιού σε εβδομαδιαία βάση, σε αντίθεση με τα ντερέκια τους ψηλότερους που αφιέρωναν 7 ώρες το πολύ. Μιλάμε για 1,5 ώρα παραπάνω, μην το γελάς!
5. Η ίδια έρευνα δείχνει ότι στατιστικά οι πιο κοντοί άντρες τα καταφέρνουν καλύτερα στο θέμα δουλειά/μισθόςTo 78% των πιο κοντών αντρών κέρδιζαν περισσότερα χρήματα από τα ταίρια τους, έναντι του 69% των αντρών μέτριου αναστήματος και το 71% των ψηλών αντρών. Okay, μπορεί αυτός από μόνος του να μην είναι ένας καλός λόγος για να τα φτιάξεις με έναν πιο κοντό από σένα, αλλά τα νούμερα δείχνουν ότι τα καταφέρνουν μια χαρά με τα οικονομικά/επαγγελματικά/δουλειές του σπιτιού. Άξια παλικάρια, σου λέει.6. Μάντεψε, η ίδια έρευνα μας δίνει άλλον ένα λόγο: οι πιο κοντοί άντρες είναι λιγότερο πιθανό να σε χωρίσουν
Λίγο το έχεις που δε θα ζεις με το άγχος μήπως την κάνει με ελαφρά; Έλα,σταμάτα, όλες το σκεφτόμαστε αυτό όταν θέλουμε κάποιον πάρα πολύ. Και δεν τα λέω εγώ, η έρευνα τα λέει – μόλις το 32% των κοντών αντρών είναι πιθανό να χωρίσει το ταίρι του.

Πηγή: fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες