Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Aνώνυμη περιήγηση στο ίντερνετ μέσω Tor


Το λογισμικό Tor προστατεύει τις επικοινωνίες σας στο ίντερνετ, είναι ΄΄χτισμένο΄΄ γύρω από ένα κατανεμημένο δίκτυο των κέντρων από εθελοντές σε όλο τον κόσμο και αποτρέπει τον οποιονδήποτε να βλέπει τις συνδέσεις σας στο Internet και τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε.
Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε Tor σε Windows, Linux ή Mac OS X χωρίς ναχρειάζεται να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό. Μπορεί ακόμη να τρέξει από ένα USB flash drive, (δεν θα χρειαστεί να κάνετε καμία ρύθμιση). 


Με λίγα λόγια έχετε τη δυνατότητα να σερφάρετε με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια αφού μεταξύ των άλλων η πραγματική σας ip δεν εμφανίζεται πουθενά. Ένα ακόμη θετικό χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε εγκατάσταση και μπορείτε να το τρέξετε από κάποιο usb stick. Σε αντίθεση με άλλα παρεμφερή προγράμματα αλλαγής ip θα έλεγα ότι είναι από τα καλύτερα αφού η ταχύτητα απόκρισης του Browser είναι αρκετά ικανοποιητική. Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή τρέξτε το εικονίδιο torbrowser-install και εγκαταστήστε το στο στικάκι σας. Τρέξτε τώρα το εικονίδιο Start Tor Browser μέσα από το φάκελο Tor Browser και περιμένετε λίγο μέχρι να συνδεθείτε.


Μόλις συνδεθείτε θα δείτε την την παρακάτω εικόνα που σας ενημερώνει ότι συνδεθήκατε στο δίκτυο Tor και η σύνδεσή σας είναι πλέον ασφαλής. Από εκεί και μετά μπορείτε να περιηγηθείτε ανώνυμα. 


Για του λόγου το αληθές πατήστε επισκεφθείτε το What Is My IP ή οποιαδήποτε παρεμφερή ιστοσελίδα για να δείτε την ip σας.

Tor Browser 6.0.7

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X, Linux



Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες