Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΠΕΡΙ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ…



Για να χαρακτηριστεί μία τροφή ως υπερτροφή (super food) δεν αρκούν μόνο τα ευρήματα στο “μπουκαλάκι” του εργαστηρίου (in vitro) αλλά θα πρέπει να υπάρχουν κλινικές μελέτες,
δηλαδή μελέτες που να έχουν γίνει και σε ανθρώπους (in vivo), οι οποίες να πιστοποιούν τις ευεργετικές ιδιότητες της συγκεκριμένης τροφής στον ανθρώπινο οργανισμό.

Κι εδώ έγκειται η καινοτομία για την Ελληνική μαύρη (κορινθιακή) σταφίδα, η οποία είναι το πρώτο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και το μόνο-μέχρι σιγμής- είδος σταφίδας που διαθέτει πιστοποίηση από κλινικές μελέτες σε εθελοντές για την εξέχουσα διατροφική της αξία!
Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες