Για να χαρακτηριστεί μία τροφή ως υπερτροφή (super food) δεν αρκούν μόνο τα ευρήματα στο “μπουκαλάκι” του εργαστηρίου (in vitro) αλλά θα πρέπει να υπάρχουν κλινικές μελέτες,
δηλαδή μελέτες που να έχουν γίνει και σε ανθρώπους (in vivo), οι οποίες να πιστοποιούν τις ευεργετικές ιδιότητες της συγκεκριμένης τροφής στον ανθρώπινο οργανισμό.
Κι εδώ έγκειται η καινοτομία για την Ελληνική μαύρη (κορινθιακή) σταφίδα, η οποία είναι το πρώτο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και το μόνο-μέχρι σιγμής- είδος σταφίδας που διαθέτει πιστοποίηση από κλινικές μελέτες σε εθελοντές για την εξέχουσα διατροφική της αξία!
Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου