Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Τελεμές Χώρα: Ελλάδα


Ένα τυρί άλμης που φτιάχνεται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας από πρόβειο, κατσικίσιο ή αγελαδινό γάλα. Μοιάζει οπτικά πολύ με τη φέτα αλλά κόβεται σε τετράγωνα κομμάτια και φυλάσσεται αποκλειστικά σε δοχεία από λευκοσίδηρο.
Έχει πιο συμπαγή υφή από την φέτα με πιο όξινη και πιπεράτη γεύση. Τρώγεται σκέτος, σαν επιτραπέζιο τυρί, αλλά πολλές φορές μπαίνει τριμμένος σε πίτες ή ζυμαρικά.

www.cheeselovers.gr

Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες