Η Ελληνική, μαύρη (κορινθιακή) σταφίδα σε σύγκριση με τη σουλτανίνα υπερτερεί σε 19 από τις 26 διατροφικές αξίες!!!
Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα
Κορινθιακή σταφίδα
Σουλτανίνα
Επιπλέον στην κορινθιακή σταφίδα δεν χρησιμοποιείται κάποιο συντηρητικό είτε θειώδες οξύ, το οποίο χρησιμεύει για το «ξάνθημα» της σουλτανίνας και δρα παράλληλα ως συντηρητικό της! Βέβαια και η σουλτανίνα αποτελεί ένα πολύ καλό προϊόν για τη διατροφή μας, αλλά απέχει σημαντικά από την κορυφαία, καλλιεργούμενη σχεδόν αποκλειστικά στην Ελλάδα, μαύρη κορινθιακή σταφίδα…
greekraisins.wordpress.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου