Σάββατο 13 Μαΐου 2017

MΑΥΡΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ VS ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ

Η Ελληνική, μαύρη (κορινθιακή) σταφίδα σε σύγκριση με τη σουλτανίνα υπερτερεί σε 19 από τις 26 διατροφικές αξίες!!!


Κορινθιακή σταφίδα
Σουλτανίνα

Επιπλέον στην κορινθιακή σταφίδα δεν χρησιμοποιείται κάποιο συντηρητικό είτε θειώδες οξύ, το οποίο χρησιμεύει για το «ξάνθημα» της σουλτανίνας και δρα παράλληλα ως συντηρητικό της! Βέβαια και η σουλτανίνα αποτελεί ένα πολύ καλό προϊόν για τη διατροφή μας, αλλά απέχει σημαντικά από την κορυφαία, καλλιεργούμενη σχεδόν αποκλειστικά στην Ελλάδα, μαύρη κορινθιακή σταφίδα… 

greekraisins.wordpress.com

Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες