Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Colpo grosso φέρνουν στο προσκήνιο τις αγορές με ομόλογα – μετοχές, χρέος και QE για να συγκαλύψουν το έγκλημα στην οικονομία.

Στρατηγική ενός ευρύτερου σχεδιασμού που έχει ένα στόχο να συγκαλύψει το έγκλημα στην οικονομία με τα νέα μέτρα λιτότητας προωθεί… επιτυχώς η ελληνική κυβέρνηση. 



Για να μετριάσει τις αρνητικότατες επιδράσεις των νέων μέτρων λιτότητας στην οικονομία κατασκευάζεται

ένα κλίμα ευφορίας σε χρηματιστήριο και ομόλογα. 

Στόχος είναι να δημιουργηθεί στην αγορά στο χρηματιστήριο και στα ομόλογα ένα κλίμα μεγάλης βελτίωσης, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι πρότινος είχε απίστευτες αγκυλώσεις και εμμονές με την αγορά λόγω ιδεολογημάτων θα χρησιμοποιήσει αυτό το κλίμα να επισκιάσει και συγκαλύψει για το έγκλημα που συντελέστηκε στην οικονομία.


Τα μέτρα που θα έρθουν προς ψήφιση είναι απαράδεκτα, πλήττουν οικονομία και κοινωνία αλλά το παιχνίδι εξουσίας καλά κρατεί…

Ποιο είναι το σχέδιο, το colpo grosso; 

1)Θα υπάρξει μια υποτυπώδης διευθέτηση του ελληνικού χρέους από τους ευρωπαίους και τον ESM.
2)Το ΔΝΤ θα συμμετάσχει με 3,5 με 4 δισεκ. στο τρίτο πρόγραμμα, την απόφαση θα την λάβει τέλη Ιουνίου όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ ο Ψαλιδόπουλος. 
3)Η έκθεση βιωσιμότητας θα βγει θετική καθώς έως το 2030 το ελληνικό χρέος θεωρείται από το ΔΝΤ βιώσιμο και θα επεκταθεί η βιωσιμότητα έως το 2040….
4)Η ΕΚΤ άπαξ και είναι βιώσιμο το χρέος για το ορατό μέλλον θα μπορεί στις 20 Ιουλίου να εντάξει τα ελληνικά ομόλογα σε πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. 

 bankingnews.gr

Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες