Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Αγνοείται η τύχη άνδρα που έκανε like σε πρώην του στο FacebookΤην μυστηριώδη εξαφάνιση ενός άνδρα ο οποίος θεάθηκε για τελευταία φορά χθες στο Facebook να κάνει like σε πρώην του, ερευνά σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία.

Ο άνδρας, τα ίχνη του οποίου έχουν εξαφανιστεί από χθες το απόγευμα, θεάθηκε για τελευταία φορά στο Facebook όπου φέρεται να έκανε like σε φωτογραφία μιας πρώην του από το 2014. Σύμφωνα με την αστυνομία, το γεγονός ότι αυτή ήταν η τελευταία του ενέργεια στο κοινωνικό δίκτυο δημιουργεί υπόνοιες ότι μπορεί να συνδέεται με την εξαφάνιση του.
Οι έρευνες των αρχών έχουν στραφεί στην τωρινή σύντροφο του άτυχου άνδρα, η οποία όμως δήλωσε ότι «δεν γνωρίζει τίποτα» για την εξαφάνιση του και ότι «μπορεί να κάνει λάικ σε όποια θέλει», όπως τους είπε χαρακτηριστικά με σφιγμένα δόντια.
Ωστόσο, πηγές της αστυνομίας που δεν θέλησαν να κατονομαστούν, δήλωσαν ότι η ψυχραιμία με την οποία αντιμετωπίζει την εξαφάνιση του συντρόφου της, αλλά και το γεγονός ότι στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της βρέθηκε ένα φτυάρι με υπολείμματα χώματος δημιουργεί υποψίες, χωρίς πάντως να υπάρχουν μέχρι στιγμής άλλες αποδείξεις.
Πρόκειται πάντως για το δεύτερο τέτοιο περιστατικό μέσα σε λίγους μήνες, μετά την εξαφάνιση ενός άλλου άνδρα που, σύμφωνα με τη σύντροφο του, έκανε τυχαία like σε 324 καλοκαιρινές φωτογραφίες μιας ξαδέρφης του από το χωριό.
http://tovatraxi.com

Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες