Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ξεκίνησε η απόψυξη του Πέτρου Γαϊτάνου ενόψει του Πάσχα

Ο καλλιτέχνης φυλάσσεται σε ειδικες εγκαταστάσεις της Εκκλησίας στους -196 βαθμούς Κελσίου

Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία απόψυξης του Πέτρου Γαϊτάνου προκειμένου να είναι έτοιμος για τις παραδοσιακές του εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, η απόψυξη του γνωστού καλλιτέχνη αναμένεται να διαρκέσει περίπου 48 ώρες, ενώ στη συνέχεια θα ελεγχθούν τόσο η λειτουργία της φωνής του όσο και οι μπούκλες του από μητροπολίτες του τμήματος Κρυογενετικής της Ιεράς Συνόδου.
Υπενθυμίζεται ότι στο διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των θρησκευτικών γιορτών ο Πέτρος Γαϊτάνος φυλάσσεται σε ειδικό θάλαμο σε εγκαταστάσεις της Εκκλησίας, σε θερμοκρασία που αγγίζει τους -196 βαθμούς Κελσίου, προκειμένου να παραμένει αναλλοίωτος στο χρόνο.

Σύμφωνα μάλιστα με τις εκτιμήσεις της Εκκλησίας ο καλλιτέχνης -που είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις ηλικίες από 90 έως 120 ετών- θα μπορεί με τη μέθοδο αυτή να συνεχίσει να ερμηνεύει θρησκευτικούς ύμνους τουλάχιστον μέχρι το 2300 μ.Χ, ημερομηνία κατά την οποία θα μπορεί να αντικατασταθεί με ρομποτικό Πέτρο Γαϊτάνο.
http://tovatraxi.com


Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες