Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Δεν πιστεύουμε να μας ξεχάσατε, λένε τα πρώτα κουνούπια της χρονιάς


«Δε θα θέλαμε να χυθεί αίμα» δήλωσε με νόημα ο εκπρόσωπος των εντόμων

Δηλώσεις με αφορμή την επικείμενη έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν έκαναν χθες τα κουνούπια της χώρας, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

«Κατ’αρχάς καλησπέρα. Ελπίζουμε να σας βρίσκουμε καλά, ανανεωμένους και ξεκούραστους μετά το χειμώνα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν μας ξεχάσατε» είπε με νόημα ξεκινώντας τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των εντόμων.
Κάνοντας έναν απολογισμό της περσινής χρονιάς και παρουσιάζοντας τα σχέδια τους για το φετινό καλοκαίρι, ο πρόεδρος δήλωσε ότι στόχος τους είναι να κινηθούν στο ίδιο περίπου πλαίσιο, ενώ απηύθυνε μήνυμα στους πολίτες της χώρας σχετικά με τις ενδεχόμενες προσπάθειες τους να προστατευτούν.
«Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να είναι συνεργάσιμος. Εμείς όπως ξέρετε έχουμε μια δουλειά να κάνουμε και δεν ωφελεί να είμαστε σε αντιπαράθεση. Αυτά που κάνετε με τις σιτρονέλες και τα φιδάκια είναι αστεία πράγματα. Τι σιτρονέλες τις έχουμε για αποσμητικό και τα φιδάκια τα καπνίζουμε. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μας εκνευρίσετε και να κάνετε τα πράγματα χειρότερα για σας» είπε με απειλητικό τόνο.
«Δε θα θέλαμε να χυθεί αίμα» πρόσθεσε με νόημα.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο εκπρόσωπος ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πού πάνε τα κουνούπια το χειμώνα. «Αυτό δεν το αποκαλύπτουμε ποτέ» είπε χαρακτηριστικά. «Αλλά σαν τους ρακετάδες, είμαστε πάντα εκεί. Και περιμένουμε να έρθει η ώρα μας.»
http://tovatraxi.com
Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες