Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Πως να αντιδράσουμε μανα μου …;;

..Κανείς δεν έχει κατανοήσει ότι λείπουν τα αρχικά συστατικά από μέσα μας ώστε εμείς να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την όποια αντίσταση !

Η αντίσταση γενικά είναι το σημείο-εργαλείο-υλικό το οποιο στέκεται ανάμεσα σε μια ελεύθερη ενέργεια που ρέει έτσι ώστε να καταφέρουμε να παράγουμε το όποιο έργο!!!!



Αν δεν βάλεις αντίσταση σε μια σόμπα ..ζέστη δεν παίρνεις !

Αν δεν βάλεις αντίσταση μέσα σε μια λάμπα φως δεν παίρνεις !

Για να μπορέσεις να αισθανθείς την ανάγκη να γίνεις η αντίσταση θα πρέπει μέσα σου να έχει υλοποιηθεί η ανάγκη ενθύμησις , να έχει δημιουργηθεί η περιέργεια του πως αλλιώς; , να υπάρχει μέσα σου το κάλεσμα για το ανώτερο ,για το καλύτερο , για το δίκαιο , για το ίσο …και ένα τόνο ακόμα αξίες που δυστυχώς σήμερα όχι μόνο δεν ενθυμούμαστε αλλά ούτε καν αναγνωρίζουμε μέσα στον νου μας τις λέξεις πια !

Οι λέξεις είναι ο κώδικας λειτουργίας σου και επικοινωνίας σου , αν και αυτό το άρθρο θα έπρεπε να πιάσει και το θέμα …του ποιος δημιούργησε και γιατι τις γλώσσες …θα το αφήσει να εννοείται μέσα στην φαντασία σου ..μπας και έτσι δεις με μιας το φως σου!

Αν κάποιος ελέγχει τον κώδικα σε έναν υπολογιστή ελέγχει και τις πράξεις του υπολογιστή , αν αφαιρέσεις εντολές απο τον κωδικά του υπολογιστή τοτε αυτός για να εκτελέσει σβησμένη εντολή θα πρέπει να ενθυμηθεί….αν έχει βέβαια πρώτα κατανοήσει το ελεύθερο της ύπαρξης του!

Πάμε με απλά παραδείγματα …παράνομος ..αυτός που παραβαίνει τον νόμο… παρανοϊκός …αυτός που έχει φύγει από την λογική …

Συνήθως τα παρα στο μεγαλύτερο ποσοστό μας δείχνουν το έξω από το δηλούμενο … κάποιες φορές μας δείχνουν έναν υπερθετικό βαθμό ..όπως το παράτολμος … έξω από την τόλμη σε μεγαλύτερη σφαίρα μανίας …

Ας δούμε λοιπόν την λέξη παραπλάνηση … όταν κάποιος έχει κάνει ένα έγκλημα λέμε …ότι παραπλάνησε το θύμα του … με παραπλάνησε κύριε πρόεδρε και την πάτησα !!….



Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα

Τι μας λέει αυτή η απλή λεξουλα; Ότι ο δημιουργός της δεν μας λέει ψέματα ….μας δείχνει ότι δεν χρειάζεσαι έναν συνομοσιωλογο για να δεχθείς ότι είσαι σε πλάνη ….!

Γιατί ξεκάθαρα το λέει…παρα-πλανηση …σε παίρνω από την πλάνη που είσαι και σε παω αλλού η σου προσθέτω και άλλη πλάνη…αλλά η ουσία είναι ότι το δηλούμενο είναι η έτσι και αλλιώς πλάνη σου!!!

Μέσα από την ίδια πλάνη που βρίσκεσαι κάποιοι λοιπόν σε παραπλανούν πιο πολύ … κάποιοι ενοχλούνται γιατί τους βολεύει η προηγουμένη κατάσταση της πλάνης σου …και τιμωρούν αυτούς που τόλμησαν να παραπλανήσουν τους πλανεμενους τους…ΟΛα και όλα ο καθένας το κοπάδι του!

Στην αγγλική γλώσσα έχουμε το παρών ως present όπου η μετάφραση του είναι παρών , αλλά και τωρινος αλλά και παρουσίαση αλλά και δώρο …

Και σίγουρα είναι τεράστιο δώρο να είναι κάποιος παρών και να το γνωρίζει ότι είναι παρών !!…όλες οι διδασκαλίες του κόσμου προσπαθούν να σε κάνουν να ζήσεις στο εδώ και τώρα συνειδητοποιημένος …!!!

Αυτό είναι ένα φανεροτατο μυστικό που φαίνεται πολυ δύσκολο στην ανθρωπότητα να το αντιληφθεί …και σίγουρα αν δούμε τις λέξεις του κώδικα θα καταλάβουμε την προσπάθεια του δημιουργού του κώδικα να μας εμποδίσει όσο μπορεί …μέσα μας ..υποσυνείδητα !

Αν ήθελα να ρωτήσω έναν άνθρωπο για το που βρίσκεται με την πρόταση που εισαι ; στα αγγλικά θα έλεγα WHERE are you; ….Νομίζω ότι είναι μια καλή ερώτηση να κάνεις αν θες να δείξεις σε κάποιον το δώρο – PRESENT – ΠΑΡΩΝ του εδώ και τώρα …. Αν ήθελα να ρωτήσω κάποιον ποια είναι η σωστή απάντηση στο τι ώρα πρέπει να είσαι συνειδητός η απάντηση θα ήταν ΤΩΡΑ ,,,,όπου στα αγγλικά είναι NOW …

Έτσι θα προσπαθούσα να οδηγήσω τον συνομιλητή μου στην κατανόηση του δώρου στο να βρίσκεται ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ …να ζει στο εδώ και τώρα…αλλά στην αγγλικη αυτό μου δημιουργεί μια παραδοξότητα !

Το εδώ και τώρα αν τα δούμε σε καθρέφτη και τα ενώσουμε δημιουργούν την λέξη NOWHERE όπου σημαίνει …ΠΟΥΘΕΝΑ !!!….

Οι δυο λέξεις λοιπόν που θα μπορούσαν να δώσουν ένα δώρο στον άνθρωπο … μέσα μας οδηγούν συνειρμικά και υποσυνείδητα στο ΠΟΥΘΕΝΑ !!

Περίεργη επιλογή λέξεων έκανε ο κατασκευαστής εδώ….

Η αντίσταση δημιουργεί την στιγμή της εκμετάλλευσης της ενέργειας , χωρίς αντίσταση δεν μπορούμε να έχουμε έργο … δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την ενέργεια !

Ο νους είναι μια μόνιμη ελεύθερη ενέργεια …

Για αυτό σε έναν δια-λόγο δεν μπορεί να παραχθεί έργο αν δεν υπάρξει ο αντι-λόγος …

Αν σκεφτούμε ότι ο υπερνους υπάρχει …για να υπάρξει το αντίθετο του κάπου ανάμεσα σε εμάς και αυτόν έπρεπε να έρθει η αντίσταση… το αντι του …αντινους – Αντίνοος !!

Αν χρωματίζαμε τον νου ως λευκό τότε ο Αντίνοος θα ήταν το μαύρο !

Αν δίναμε έννοιες τότε τον Νου θα τον λεγαμε ως καλό και τον Αντίνοο ως κακό !!

Αυτή δεν είναι η δομή του κωδικού μας μέχρι σήμερα σε όλα όσα μας έχουν μάθει ;…κάπως έτσι αν δείτε όλες τις ιστορίες στην γη … όλες της θρησκείες στην γη δεν εξελίχθηκαν όλα;

Ζητούμε Συγνώμη και ο διπλανός μας λέει σε Συγχωρώ ..άλλο πράγμα ζητά ο πρώτος άλλο πράγμα απαντά ο δεύτερος !!

Ο πρώτος λέει θέλω ακόμα μια γνώμη – μια Συν Γνώμη …ίσως και μια ακόμα ευκαιρία …μια επανεξέταση της κατάστασης … μια ακόμα γνώμη στο θέμα μου …και ο δεύτερος λέει σε συγχωρώ …. σου δίνω χώρο μέσα μου …. σου δίνω χωρο να υπάρξεις μαζί μου …σου ανοίγομαι …!

Λένε από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο …και έχουν δίκιο …αφού όλοι μας χάσαμε την έννοια …χάσαμε το τι λέμε και τι εννοούμε ..!

Στεναχωριέμαι , είμαι σε στενό χώρο , η στεναχώρια ισούται με θλίψη , θλίψη σημαίνει σύνθλιψη όταν δυο μέρη με πιέζουν ασφυκτικά … αρα χρονικά βρίσκομαι σε χώρο που με πιέζει από παντού … και αυτό δεν μου αρέσει !

Αρα τώρα = NOW … είμαι σε χώρο (σε ποιον χώρο;) = WHERE ο όποιος με συνθλιβει = NOWHERE = ΠΟΥΘΕΝΑ

Έχουμε λοιπόν εκατοντάδες εκατομμύρια συνανθρώπους μας που μέσα στην σωτηρια τους έχει φυτευτεί η σύνθλιψη τους !

Το εδώ και τώρα , η μεγάλη αφύπνιση …είναι σύνθλιψη συνειδησιακά για άλλους !!

Υπάρχουν εκατομμύρια λέξεις , ο κώδικας είναι τεράστιος ..και πολύ έξυπνα γραμμένος … !

Σίγουρα ο αρχικατασκευαστης ήθελε να έχει τον έλεγχο και θέλει να συνεχίσει να τον έχει πάνω στην φάρμα του αλλά είναι αναγκασμένος να μιμείται εντολές που είναι η βασική πλατφόρμα του προγράμματος …πρέπει να ακολουθεί την εντολή της ελεύθερης βούλησης ….για αυτό σοφιστηκε να σε ελέγχει μέσα από τον κώδικα !

Ο κώδικας πχ μας κάνει να περιμένουμε έναν ηγέτη για να αλλάξει τον πολιτισμό μας … αλλά ο πολιτισμός παράγεται από τους πολίτες και όχι από τους ηγέτες … αν θέλουμε εναν ηγεμονισμό θα πρέπει τουλάχιστον να είμαστε ειλικρινείς και να το δηλώσουμε … αν θέλουμε αρχηγισμο το ίδιο…αλλά να θες έναν άξιο και ίσο πολιτισμό και εσύ ως πολίτης να παραμένεις με ξεχασμένες τις αξίες και τα ιδανικά , με σβησμένες από μέσα σου τις σχέσεις μεταξύ μας , με λάθος αντίληψη για το τι χρειάζεται μια πόλη …τότε καταντά μαλάκια …!

Θα το κλείσω το θέμα εδώ , να θυμάσαι ότι κάθε φορα που ένα αντιπρογραμα χτυπάει το κεντρικό σύστημα λαμβάνονται άμεσα αντίμετρα … που κατά συνέπεια το κόστος το πληρώνει παντα αυτός που έδωσε το πρώτο χτύπημα!!

Αν αναρωτιέσαι γιατί ποτέ δεν είχες μασημένη τροφή και απαντήσεις σε όλα όσα ψάχνεις …φαντάσου λίγο τι σου είπα παραπάνω !!

Θα το κλείσω όμως ακροβατώντας …

Τα τελευταία χρόνια έχουμε μια νέα εποχή να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας , μια εποχή δραματική , μια εποχή που πολλοί από εμας την έχουμε ονομάσει σχιζοφρενική !

Η Τρόικα (Τροία) παίζει τον ρόλο της καλά , Η Ίσις ακόμα καλύτερα στο να δίνει στον πίνακα την εικόνα της σχιζοφρένειας !!

Αν έγραφες στο κεντρικό υπολογιστή του αρχιτέκτονα μια εντολή ως χακερ και έγραφες το αυτονόητο στα αγγλικά …NOISIS … και πάταγες το enter …. τελικά τι γλώσσα θα μίλαγε το ματριξ;


Stranger…



katohika.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες