Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Την κατασκευή ειδικών διαδρόμων για τους ιδιοκτήτες Φεράρι μελετά ο Δήμος Θεσσαλονίκης


Αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν τους ποδηλατόδρομους είναι οι ιδιοκτήτες Φεράρι της συμπρωτεύουσας

Στην κατασκευή ειδικών «φεραριόδρομων» για την ανακούφιση των πλούσιων κατοίκων της συμπρωτεύουσας προσανατολίζεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το Βατράχι.


Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή την πρόσφατη εμφάνιση μιας Φεράρι στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, ο ιδιοκτήτης της οποίας αναγκάστηκε να την οδηγήσει πάνω στον ποδηλατόδρομο, καθώς δεν έχει προβλεφθεί αντίστοιχος διάδρομος για σπορ αυτοκίνητα.

Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα

“Είναι υποχρέωση μας να μεριμνήσουμε για αυτή την μικρή, ευάλωτη κοινωνική ομάδα που διαθέτει ιταλικά σπορ αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, η οποία βιώνει καθημερινά τον ρατσισμό των συμπολιτών της. Όλοι έχουν δικαίωμα στην πρόσβαση” αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μελετάται η κατασκευή μιας παράλληλης διαδρομής με αυτή των ποδηλατών, η οποία όμως θα διαθέτει και πιτ-στοπ στα πρότυπα της Φόρμουλα 1, ώστε οι εύποροι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας να μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους άνετα, με ταχύτητες άνω των 300 χιλιομέτρων την ώρα.

“Θα υπάρξουν βέβαια περιπτώσεις που από λάθος χειρισμό κάποιες Φεράρι μπορεί να εκτινάξουν ποδηλάτες ή πολίτες στη θάλασσα, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να τους στερήσουμε το δικαίωμα τους να επιδεικνύουν τα εντυπωσιακά τους αυτοκίνητα. Κανείς δεν είναι πολίτης δεύτερης κατηγορίας” καταλήγει η ανακοίνωση

http://tovatraxi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες