Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ο μυστικός γάμος του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι


Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη της γαλλικής εφημερίδας Le Monde πως ο Αλέξης Τσίπρας παντρεύτηκε κρυφά την Περιστέρα Μπαζιάνα με θρησκευτικό γάμο στο Παρίσι.

Ο γάμος του Αλέξη Τσίπρα με την Περιστέρα Μπαζιάνα έγινε στον ελληνορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Παρισίων Μικέ.
Το ζευγάρι είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης αλλά η Περιστέρα δεν εμπιστεύεται τις υπογραφές του Αλέξη, οπότε του ζήτησε να ντυθεί νυφούλα και να την πάρει με παπά και με κουμπάρο, για να μην σχολιάζουν στην γειτονιά πως την έχει αστεφάνωτη και την λένε όλοι παστρικιά.
Επίσης, ο Αλέξης και η Μπέτυ περίμεναν να μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά τους για να θυμούνται τον γάμο των γονιών τους, αφού μια από τις μεγαλύτερες απορίες όλων των παιδιών της γης είναι γιατί δεν θυμούνται τίποτα από τη μέρα του γάμου των γονιών τους.


Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο ιδιοκτήτης της L’ Oreal, ενώ παρευρέθη σύσσωμη η οικογένεια Ρότσιλντ, η οικογένεια Ροκφέλερ και άλλες οικογένειες της επαναστατικής Αριστεράς του χαβιαριού.
Στην διάρκεια της τελετής, η Μπέτυ Μπαζιάνα πάτησε το πόδι του Αλέξη Τσίπρα, και ο Αλέξης της έχωσε μια μπούφλα αλλά μπήκαν στη μέση οι Ρότσιλντ και τους χώρισαν, ενώ οι Ροκφέλερ τους πέταγαν ρύζια.
Μετά τον γάμο, ακολούθησε μια λιτή δεξίωση στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο Four Seasons, ενώ ο Αλέξης και η Μπέτυ έμειναν στη βασιλική σουίτα του ξενοδοχείου, στην οποία είχε μείνει και ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
Το επόμενο πρωί, ο Αλέξης και η Μπέτυ σηκώθηκαν από τα χαράματα και πήγαν να εντοπίσουν τα σπίτια που έχουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η γυναίκα του στο Παρίσι, ώστε να τα βγάλουν φωτογραφίες και να τα τρίψει ο Αλέξης στη μούρη του Κυριάκου στη Βουλή.
Ο θρησκευτικός γάμος του Αλέξη με την Μπέτυ λύνει το μυστήριο της ξαφνικής επίσκεψης στο Παρίσι, ενώ θα αποτελέσει και το πιο γερό χαρτί του Αλέξη Τσίπρα στην προεκλογική περίοδο, αφού οι Έλληνες έχουν μεγαλώσει με τις βλακώδεις ταινίες του ’50 και του ’60 που κατέληγαν πάντα σε γάμο, για να καταλαβαίνουν οι θεατές πως η ταινία τελείωσε και να ξεκουβαλάνε για να μπουν οι επόμενοι.
Άντε και στα δικά σας!


pitsirikos.net


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες