Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Μας κρατούν χωρισμένους, γιατί γνωρίζουν τη δύναμή μας όταν είμαστε ενωμένοι!


"Γροθιά στο διχασμό" 


Ο διχασμός των Ελλήνων, με την τεράστια ευθύνη των πολιτικών κομμάτων, συνεχίζεται. Η σκοτοδίνη των πολιτικών παθών επικρατεί πλέον όχι τόσο στις πλατείες, αλλά στα πολύχρωμα τηλεοπτικά παράθυρα, όπου παρελαύνουν οι πρωταγωνιστές του εθνικού δράματος, αλλά και στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα στα κοινωνικά δίκτυα!


Ο κονιορτός της πολιτικής διαμάχης δεν λέει να πέσει, γεγονός που εγγυάται μόνο τις ραγισμένες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Η κομματική πόλωση απειλεί να μετατρέψει σε μισητούς ....
...αντιπάλους ανθρώπους που μέχρι χθες ήσαν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι, γείτονες, συνεργάτες, συγχωριανοί, συντοπίτες, συμπολίτες! Η πολιτική παλαίστρα συντρίβει και καταστρέφει κάθε ανθρώπινη σχέση.
Μέγας υπεύθυνος της όλης κατάστασης, ο διαχρονικός εθνικός διχασμός, που τεχνηέντως μας καλλιεργούν, ξένοι και ντόπιοι ταγοί, για να μας κρατούν χωρισμένους, γιατί γνωρίζουν τη δύναμή μας όταν είμαστε ενωμένοι. Και στη εποχή μας, ο »εμφύλιος» πόλεμος, ο οποίος δεν έχει τελειώσει, με ευθύνη της σύγχρονης αριστερής νομενκλατούρας, που ιδεοληπτικά ονειρεύεται ακόμη να δει τον ελληνικό λαό να μετατρέπεται σε ένα λούμπεν προλεταριάτο. Σε αυτόν τον διχασμό-πόλεμο η Ελλάδα οφείλει διαχρονικά την εξάντληση, τον κομματισμό, τη διαφθορά, την πτώχευση, την αποτύφλωση, την εκμηδένιση της ηθικής της δύναμης.
Ο σύγχρονος όμως εμφύλιος αυτός πόλεμος δεν προήλθε από παρθενογένεση, αλλά είναι προϊόν μιας απάτης. Πρόκειται για την μεγαλύτερη απάτη που έλαβε χώρα ποτέ στα πολιτικά χρονικά. Και δεν είναι άλλο παρά ο διαχωρισμός των πολιτών σε δεξιούς και αριστερούς (οι επιτήδειοι αυτοονομάστηκαν κεντρώοι). Λέξεις προερχόμενες καθαρά από την χωροταξική τοποθέτηση των κομμάτων εντός του βουλευτηρίου. Λέξεις που έξυπνα μετατράπηκαν σε ιδεολογίες, ενώ ιδεολογία είναι ο ιδανικός τρόπος ζωής μιας κοινωνίας. Και ακόμη χειρότερα, λέξεις που απέκτησαν και αξίες, όπως οι πολυδιαφημισμένες (μέχρι πρότινος) αξίες της αριστεράς(!), που απεδείχθησαν αξίες της υποταγής, της αρπαχτής, του ανθελληνισμού και της αθεΐας.
Χωρίς καμία απολύτως αίσθηση εθνικής ευθύνης, οι υπεύθυνοι για το αδιέξοδο του διαχωρισμού αυτού των Ελλήνων, προσπαθούσαν (και συνεχίζουν να προσπαθούν) αγωνιωδώς να βρουν λύσεις μέσω των εκλογών, οι οποίες από μια δημοκρατική διαδικασία κατάντησαν να γίνουν »πλυντήρια» ευθυνών των εκάστοτε υπευθύνων για την κατάντια της χώρας. Γι αυτό, στις εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων δεκαετιών, δεν υπήρχε διαμάχη μεταξύ εθνικής πολιτικής και πολιτικής συμφερόντων. Τα συμφέροντα έπαιξαν μόνα τους και κέρδισαν αμαχητί.
Έτσι μοιραίως, η Πολιτική στη χώρα μας κατάντησε να σημαίνει ψέμα, απάτη, διαφθορά, καρέκλα, κόμμα, συμφέρον! Αντί να εξυπηρετεί τον πολίτη, εξυπηρετεί τον εγωκεντρισμό της!
Όλα τα κόμματα στην σημερινή πολιτική γεωγραφία της χώρας κείνται ως σωρός ερειπίων. Είναι απλοί όγκοι άμορφοι, ασχημάτιστοι, άνευ συνειδήσεως, άνευ παλμών, άνευ ζωής. Οι πολιτικοί μας ταγοί σκυφτοί και ντροπιασμένοι, πλήρως εξαρτημένοι από τον ξένο παράγοντα, την φιλαυτία και την φιλαρχία. Ντόπιοι δουλοπάροικοι, ραγιάδες ραγιάδων βασιλείς, που το μόνο που ξέρουν και μπορούν να κάνουν είναι να λένε το yes sir, στους ξένους πάτρωνές τους.

Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα

Φαίνεται ότι οι κακοί δαίμονες ζήλεψαν την δόξα της όμορφης και πλούσιας χώρας μας και, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη μας, ταλανίζουν σήμερα τους κατοίκους της με πιέσεις και στερήσεις. Ας μην τους δώσουμε κι εμείς χείρα βοηθείας! Ας αλλάξουμε.
Υπάρχει λύση και αυτή είναι η ενότητα. Υπάρχει λύση και αυτή είναι η αποτίναξη των διαφόρων κομματικών ετικετών. Η σύμπραξη όλων των πολιτικών δυνάμεων που έχουν ελληνοκεντρικό χαρακτήρα. Οι Έλληνες δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια του διχασμού, μέσα σε αυτή τη θλιβερή κατάρρευση όλων των δομών της πατρίδας μας. 

Ας ενωθούμε, με βάση τις αξίες της ελληνορθόδοξης παράδοσής μας. Μακριά από παλιές ψεύτικες ιδεολογίες. Ας δώσουμε μια δυνατή γροθιά στον διχασμό! Ας αποφασίσουμε:

– Να καταδικάσουμε το πνεύμα το ανειλικρινές και το ανελεύθερο. Να συντρίψουμε την πολιτική του διχασμού και τους κρύφιους πολιτικούς μηχανισμούς.
– Να κηρύξουμε τον πόλεμο ενάντια στον εθνομηδενισμό (στο πολιτικό-ιδεολογικό πεδίο), στον ατομοκεντρισμό (στο πνευματικό-κοινωνικό πεδίο) και στα οικονομικά συμφέροντα (στο οικονομικό πεδίο).
Μόνον έτσι θα πέσει ο κονιορτός της πολιτικής διαμάχης και θα διαλυθεί η σκοτοδίνη των πολιτικών παθών!

Εάν η ιδέα περί συμπράξεως όλων των αγνών πατριωτικών δυνάμεων καρποφορήσει, ο τόπος δεν έχει παρά να μακαρίσει εαυτόν και να δρέψει τους καρπούς αυτής. Αλλιώς ας ετοιμαστεί η Ελλάς να θρηνήσει το μέλλον της!
Γράφει ο Νίκος Ταμουρίδης


Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α” Υπαρχηγός ΓΕΣ

Μέλος Διοικούσας Επιτροπής της Ελεύθερης Πατρίδας

http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες