Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Όλοι οι καλοί χωράνε ρε γατάκια! ….

Μάθαμε και καλά ο καθένας την θρησκεία του … και αηδίες !
Τελειώσανε τα ψέματα γατάκια ..όλοι μαζί μια θρησκεία , έναν Θεό ,έναν ηγέτη, μια πατρίδα μια σημαία!
Και μην ακούσω τίποτα μουρες και παράπονα , όσοι θυσιάστηκαν θυσιάστηκαν αλλάξανε οι εποχές ..τώρα πια δεν θα πεθαινεις για τον Θεό σου…
για την πατρίδα σου … για την σημαία σου …θα πεθαίνεις για όλους μας …όλοι για έναν και ένας για όλους …ΓΑΤΑΚΙΑ!
Για αυτό και επειδή δεν το παίρνεις χαμπάρι και συνεχίζεις να επιμένεις στην παράδοση ….αχαχα…αχαχαα… γραφικό γατάκι..! …Για αυτό λοιπόν σύντομα θα έχεις και εχθρούς συμπαντικους … !
Τι κοιτάς σαν χάνος ,,,θα ενωθείς θες δεν θες …και χωρίς να ζητήσεις εξηγήσεις η ευθύνες …ότι μαλακια έγινε..έγινε… τι τα ψάχνεις ..άσε το παρελθόν και την ιστορία ρε οπισθοδρομικέ… ψωμί και αλάτι ..ρε γατάκι!
Μην ρωτας μ@λακιες τώρα ποιοι θα συνεχίσουν να είναι στο τιμόνι… οι ίδιοι που έκαναν και τα εγκλήματα …οι ιδιοι που σε εκπαίδευσαν να είσαι πιστός σε ένα Θεό και μια πατρίδα … τι δεν καταλαβαίνεις ρε γατάκι!
Αλλάζουν οι καιροί ,αλλάζουν τα ήθη, τα έθιμα, τα σύνορα…αλλά ο αφέντης θα είναι πάντα αφέντης… και δεν έχει σημασία αν θέλει να σε μάθει Γράμματα… ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ …αυτός που σε έμαθε τα παλιά!!…χαϊβάνι!
Δεν είναι όμορφο ρε βλάκα να είμαστε όλοι αγαπημένοι χωρίς έννοιες , χωρίς πολέμους ….
Τιιιιι… τι ειπες…..;;;; γιδιιιιι..
Τόλμησες να πεις ότι είναι άδικο οι ιδιοι δολοφόνοι να συνεχίσουν να είναι αρχηγοί και στην εποχή που θα είμαστε όλοι ένα….;;;;…………….
Γατάκι… ήσουν ..γατάκι θα ψοφησεις ….μπορεί όχι με πολέμους…αν ξεπεράσεις την μεγάλη συγκομιδή που έρχεται σε κάνα δυο χρόνια….τότε στην εποχή του ενός και της αγάπης …θα πεθαίνεις με το πάτημα ενός κουμπιού…αθόρυβα … ήρεμα … χωρίς υπευθύνους … χωρίς έγκλημα…όπως αρμόζει στα γατάκια …που διάλεξαν μεταξύ της στεγης και του ελευθερου νιαου ….την ασφάλεια από τον «μπογια» …και μπήκαν στο παγκόσμιο σπίτι…Νιαααααουουουουου!
Κεραμιδόγατος γαρ…
Stranger…

http://katohika.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες