Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Την περικοπή δύο κουβερτών από τα τρικούβερτα γλέντια ζητάνε τώρα οι δανειστές

Οι εκπρόσωποι των δανειστών χαρακτηρίζουν τα τρικούβερτα γλέντια μη βιώσιμα

Αναταραχή στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έχουν προκαλέσει οι νέες δηλώσεις των δανειστών, οι οποίοι ζητούν τώρα περικοπές στα τρικούβερτα γλέντια της χώρας, υποστηρίζοντας ότι είναι μη βιώσιμα.

Σε πονοκέφαλο για την κυβέρνηση τείνει να εξελιχθεί το θέμα της αξιολόγησης μετά από τις νέες απαιτήσεις των εκπροσώπων των θεσμών, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούν μείωση του αριθμού των κουβερτών στα παραδοσιακά γλέντια της χώρας μας.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι εκπρόσωποι των δανειστών που βρίσκονται αυτόν το καιρό στην Αθήνα, επεσήμαναν στο οικονομικό επιτελείο ότι τα τρικούβερτα γλέντια είναι «μη βιώσιμα» δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα και ότι θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για τον εξορθολογισμό τους.
«Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να στηρίξει τρεις κουβέρτες στα γλέντια της, τα οποία θα πρέπει να περιοριστούν σε μονοκούβερτα» φέρεται να είπε εκπρόσωπος του κουαρτέτου.
Σε κατ’ιδίαν δηλώσεις τους κύκλοι του Μαξίμου έσπευσαν να τονίσουν ότι ενδεχόμενη μείωση του αριθμού των κουβερτών αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για την κυβέρνηση, ωστόσο είναι διάχυτη η ανησυχία για τη νέα αυτή εξέλιξη, η οποία κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα την αξιολόγηση αλλά και τις παροιμίες της χώρας.

http://tovatraxi.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες