Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Έχει βάλει λίγο ψύχρα, δηλώνουν 9 στις 10 μανάδες της χώρας

Ανήσυχες οι μανάδες της χώρας από την πτώση της θερμοκρασίας κατά 3 βαθμούς

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι μανάδες της χώρας μετά την πρόσφατη, μικρή πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Βατράχι.

Σύμφωνα με την έρευνα, 9 στις 10 μανάδες αναφέρουν ότι «έχει βάλει λίγο ψυχρούλα» παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με την ΕΜΥ η θερμοκρασία έχει πέσει μόλις 3 βαθμούς τις τελευταίες μέρες, ενώ 8 στις 10 δεν κρύβουν ότι σκέφτονται να κατεβάσουν τα χειμωνιάτικα.
Παράλληλα, η πλειοψηφία των μανάδων που ρωτήθηκαν θεωρούν ότι οι κουβερτούλες πικέ δεν επαρκούν για να αντιμετωπίσουν την έλευση του φοβερού κρύου των τελευταίων ημερών και συνιστούν τη χρήση παπλώματος, φλοκάτης ή δέρματος μαλλιαρού ζώου, παρά το γεγονός ότι στις παραλίες της χώρας υπάρχει ακόμα κόσμος που κάνει μπάνιο.
Τέλος, η έρευνα φαίνεται να επιβεβαιώνει τις εξειδικευμένες ιατρικές γνώσεις των ελληνίδων μανάδων αφού στην συντριπιτική τους πλειοψηφία συμφωνούν ότι «αυτή είναι η εποχή που συμβαίνουν τα χειρότερα κρυολογήματα» καθώς τα παιδιά τους θεωρούν ότι είναι ακόμα καλοκαίρι και -μη γνωρίζοντας τον σοβαρό κίνδυνο που διατρέχει η υγεία τους- βγαίνουν άντυτα και με λουσμένα μαλλιά στο δρόμο.

http://tovatraxi.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες