Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Monsanto και Microsoft «τελειώνουν» τους αγρότες



Τεράστια συμφωνία με το βλέμμα στην παγκόσμια χούντα

Οι εταιρείες της παγκοσμιοποιήσης ενώνουν τις δυνάμεις, ενώ αργότερα δεν αποκλείεται να συγχωνευτούν στο ένα κέντρο διαχείρισης του πλούτου και της εξουσίας που θα είναι υπό τον έλεγχο του παγκόσμιου ηγέτη.



Έτσι η Microsoft του Bill Gates με τα εμβόλια στην Αφρική θα συνεργαστεί με μία από τις πιο γνωστές εταιρείες αγροτικής βιοτεχνολογίας, την «σατανική» Monsanto, η οποία πλασάρει τους υβριδικούς σπόρους, τα εξοντωτικά φυτοφάρμακα και τα μεταλλαγμένα.

Συγκεκριμένα η Monsanto θα εισέλθει σε ένα βραζιλιάνικο επενδυτικό fund με 92 εκατ. δολάρια, το οποίο διαχειρίζεται η Microsoft, για την αξιολόγηση ιδεών πάνω σε νέα ψηφιακά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγροτική ανάπτυξη της χώρας.

Οι ιδέες που θα ξεχωρίσουν θα λάβουν αρχική χρηματοδότηση περίπου 459.000 δολάρια για πρώιμη ανάπτυξη.

«Θέλουμε να ενισχύσουμε νέες startups στον αγροτικό τομέα. Υπάρχει τεράστιος χώρος για έρευνα και ανάπτυξη» είπε ο Ροντρίγκο Σάντος, επικεφαλής της Monsanto στη Λατινική Αμερική.

Στο συγκεκριμένο fund επενδύει και ένα άλλο μεγάλο όνομα του χώρου της τεχνολογίας, η Qualcomm.

Στόχος είναι οι αγρότες να είναι πλήρως εξαρτημένοι από τις πολυεθνικές και γιατί όχι στο τέλος να καταργηθεί το ελεύθερο επάγγελμα του αγρότη και όλοι να λαμβάνουν μεταλλαγμένα «αγαθά» από τα σουπερμάρκετ των πολυεθνικών με τις ευλογίες του Αντίχριστου.

Η πληρωμή φυσικά με τσιπάκι ή το χάραγμα.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες