Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !!!

Δείτε τι έκτρωμα πάνε να περάσουν για την δήθεν προστασία της πρώτης κατοικίας,  την οποία διαφημίζουν κατά κόρο ότι προστατεύουν ……

Στο νόμο που πάνε να περάσουν από την Ελληνική Βουλή , με τις ευλογίες των Ελλήνων Βουλευτών , των εκπροσώπων και προστατών ολόκληρου του   Λαού , έχουν βάλει ένα και μόνο κριτήριο αυτό της αξίας του ακινήτου , να μην ξεπερνάει τις 140.000 Ευρώ .

Δηλαδή τι προστατεύουν ; αυτά τα ακίνητα τα οποία ούτως η άλλως  δεν έχουν σήμερα καμία αξία για τους τραπεζίτες και για τα πολυεθνικά κοράκια .

Δείτε στο παράδειγμα την προστασία και δικαιοσύνη  που πρεσβεύουν τα αριστερά κοράκια

Ένα σπίτι , πρώτη κατοικία , αξίας 140.000 ακόμα και αν το υπόλοιπο δανείου είναι π.χ.  300.000 Ευρώ προστατεύεται ,

Ένα σπίτι αξίας 300.000 Ευρώ η ακόμα και 150.000 (λίγο πάνω από το όριο ) , αλλά με εναπομένον υπόλοιπο δανείου 50.000 ευρώ η και 30.000 Ευρώ δεν προστατεύεται, ακόμα και αν   ο ιδιοκτήτης του ακινήτου αυτού, είναι πλέον άνεργος, είτε έκλεισε λόγω κρίσης  την επιχείρηση του  , η βρίσκεται σε κάποιο σοβαρό  πρόβλημα και για το λόγο αυτό δεν μπορεί το εξυπηρετήσει .

Προφανώς αυτό δεν είναι μια αθώα παράληψη από το νομοσχέδιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Αντίθετα είναι ένα καλά μελετημένο και  σχεδιασμένο νομοσχέδιο , με συγκεκριμένους στόχους και όχι για να προστατευσουν την πρώτη κατοικία της Ελληνικής οικογένειας .

Τα μικρά  διαμερίσματα και ακίνητα προφανώς και δεν αποτελούν αντικείμενο και στόχο των εγχωρίων και διεθνών κορακίων , εξ άλλου τι να τα κάνουν όπως λένε με στόμφο οι τραπεζίτες,  εννοώντας βέβαια τα διαμερίσματα στις λαϊκές συνοικίες , αυτά πράγματι τι να τα κάνουν , το μόνο που θα δημιουργήσουν όταν αρχίζουν να ξεσπιτώνουν οικογένειες,  θα  είναι οργή και ξεσηκωμό !

Τα  ακίνητα που θέλουν να αρπάξουν οι τραπεζίτες και τα πολυεθνικά κοράκια είναι τα ακίνητα με κάποια σημαντική αξία και με όσο μικρότερα εναπομείναντα υπόλοιπα δανείων,  και εμείς σαν καλοί υπηρέτες τους παρέχουμε τόσο απλά αυτή την δυνατότητα μέσα από το νόμο που περνάει η φιλολαϊκή και αριστερή κυβέρνηση Σύριζα από την Ελληνική Βουλή , χωρίς το βασικότερο κριτήριο που είναι το υπολειπόμενο του δανείου και το ποσοστό επί του αρχικού δανείου ,  που έχει ήδη αποπληρωθεί .

Καταλάβατε τώρα σύντροφοι ποιους προστατεύουν δια νόμου και χρησιμοποιώντας τους Έλληνες Βουλευτές , οι οποίοι αμφιβάλω και αν ξέρουν τι ακριβώς ψηφίζουν ;;;;


http://lobbystas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες