Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Αριστερά με άρωμα "ΣΑΝΕΛ"...




γράφει η Λίλα Μήτσουρα

Απαγορεύεται να διαδηλώνουν οι γραβάτες. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους. Διότι παλαιότερα έβγαζαν πολλά κέρδη ας πρόσεχαν, τι θέλουν τώρα? Να συνεχίσουν να βγάζουν και άλλα? Εμείς πώς τα χάσαμε όλα? Και τα αυγά και τα πασχάλια μας ?Να τα χάσουν και αυτοί κάνοντας μόκο μάλιστα!!

Απαγορεύεται να διαδηλώνουν και να διαμαρτύρονται οι αγρότες. Παλαιότερα έπαιρναν τις επιδοτήσεις και κάθονταν τώρα τι  ζητάνε? Να παίρνουν και άλλες? Να βγάλουν το σκασμό και να πουλάνε τα πορτοκάλια τους 3 λεπτά το κιλό. Σιγά άλλωστε την δουλειά που κάνουν...Τον μισό χρόνο κάθονται, έλεος πια με τους τεμπέληδες!!

Απαγορεύεται να διαμαρτύρονται και να διαδηλώνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι διότι βρέξει χιονίσει παίρνουν το μισθό τους δίχως να προσφέρουν κανένα έργο. Τι ζητάνε τώρα? Να κάθονται και να τους πληρώνουμε?

Απαγορεύεται να διαμαρτύρονται οι συνταξιούχοι. Και αυτοί παίρνουν βρέξει χιονίσει τη σύνταξη τους .Τι πρέπει να γίνει δηλαδή? Να τους προικίσουμε κιόλας??Να βρουν ένα τάφο και να αράξουν. Έλεος πια πόσο θα ζήσουν?

Απαγορεύεται να διαδηλώνουν  και να διαμαρτύρονται οι Ένοπλες δυνάμεις απόστρατοι και μη. Δεν έχουν κανέναν δικαίωμα διότι όλοι τους είναι φασίστες .Και αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Ούτε να αναπνέουν. Μπορούμε  και χωρίς αυτούς.

Επιτρέπεται να διαδηλώνουν μόνο οι ομοϊδεάτες μας και αυτό μόνο για να μας ευχαριστήσουν διότι λόγο να διαμαρτυρηθούν δεν έχουν φυσικά. Και φιλάνθρωποι είμαστε και πονόψυχοι .Διότι ξέρετε πόσο πονάει η ψυχή μας με αυτά που μας αναγκάζουν να κάνουμε? Γιατί εμείς δεν θέλουμε αλλά μιας και μας δώσατε την εντολή να ακολουθήσουμε σαν πιστά εκπαιδευμένα σκυλάκια τις εντολές των αφεντικών μας ,το κάνουμε μεν, αλλά με πόνο  και δάκρυα.

Επιτρέπεται επίσης το τσουβάλιασμα συλλήβδην όλων των κοινωνικών ομάδων, διότι έτσι η μία ομάδα επιτίθεται της άλλης και τρώνε τις σάρκες τους μόνοι τους δίχως να αναγκαζόμαστε εμείς να το κάνουμε ,γιατί καθώς εξηγήσαμε πονάει η ψυχή μας και πετάμε έρπητες  μετά.

Επιτρέπεται η μαζική βλακεία που πουλάμε από τα μέσα μαζικής ξημέρωσης  γιατί έτσι διευκολύνεται το έργο που επιτελούμε. Με μία "σάτυρα"των  συστημικών και μία δήθεν διαμαρτυρία εναντίον μας ,σας αφοπλίζουμε και τελειώνουμε το ξεπούλημα της χώρας γρηγορότερα .Τι θα τα κάνουμε άλλωστε τόσα που έχουμε? Μαζί μας θα τα πάρουμε? Μην είστε φαταούλες ,νισάφι πια!!
Επιτρέπεται να ομιλούν οι προβοκάτορες,οι χειροκροτητές και οι ηλίθιοι.Παρακαλώ πολύ όλοι οι υπόλοιποι να βγάλετε το σκασμό παρεμποδίζεται το έργο μας.

Ευχαριστώ πολύ

Μετά τιμής


Η αριστερά με άρωμα   "ΣΑΝΕΛ"

http://ameiniasopallineus.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες