Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Η παγκόσμια κοινότητα κρατείται στο σκοτάδι με ψεύτικες και άνευ αντικείμενου πληροφορίες!


Αυτοί είναι αθώοι, ενώ οι Γάλλοι πηγαίναν γυρεύοντας! 

Το ίδιο κάνει και η Ελληνική κυβέρνηση και ένα κομμάτι λαού που εκδηλώνει την συμπαράσταση στους Γάλλους, χωρίς να τους φωνάζει ότι το 50% φταίτε για αυτό το τραγικό γεγονός!

Εδώ στην Ελλάδα άνθρωποι με εγκεφαλικό κενό διαδηλώνουν με διάφορες φανφάρες, βάφονται Γαλλικά, φωτίζουν δημαρχεία, και χίλιες άλλες ενέργειες που δηλώνουν όχι την ανθρωπιά τους, αλλά την δουλικότητα τους! Αλήθεια πόσοι είναι οι νεκροί στη Γαλλία και υποκριτικά συνταράσσετε η ανθρωπότητα! Στην Ελλάδα με ευθύνη αυτών που δημιουργούν τραγωδίες όπως της Γαλλίας, την Βηρυτού, της Παλαιστίνης του Ρώσικου αεροσκάφους,  πέθαναν αυτοκτονώντας χιλιάδες! Δεν είδα αυτούς τους υποκριτές  να κανουν τις ίδιες δουλικές διαδηλώσεις εκδηλώσεις.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Είναι καταφανές ότι εκεί οι τρομοκράτες του ΙΚ ή σχετικών δομών του εκδικήθηκαν για το γεγονός ότι η σιιτική οργάνωση Χεζμπολά μάχεται στο πλευρό του Άσαντ στη Συρία.

Η διεθνής κοινότητα ένιωσε αποτροπιασμό, αλλά ο αντίκτυπος φυσικά δεν ήταν ο ίδιος, όπως τώρα για τα γεγονότα στη Γαλλία, επειδή αυτό συνέβη «σε κάποια Βηρυτό», στην περιφέρεια του «πολιτισμένου κόσμου». Και βέβαια δεν είχε ουσιαστικά καμιά παγκόσμια απήχηση, όταν μια ημέρα πριν τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι σημειώθηκε έκρηξη σε σιιτικό τζαμί στην Υεμένη. Τώρα όμως αποδεικνύεται ότι αποτελούμε όλοι αυτή την «περιφέρεια», ότι ζούμε όλοι στη γραμμή του μετώπου του πολέμου με την τρομοκρατία. Και αν οι φανατισμένοι δολοφόνοι που σκότωσαν τον κόσμο στο Παρίσι φώναζαν «Αυτό είναι για τη Συρία!» (η Γαλλία εντάχθηκε πρόσφατα στον αντιτρομοκρατικό συνασπισμό που πλήττει στόχους του ΙΚ), αυτό δεν σημαίνει ότι από ανάλογες τρομοκρατικές επιθέσεις δεν κινδυνεύει ας πούμε η Βρετανία, η οποία προς το παρόν απέχει από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς

http://www.arxaiaithomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες