Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Αν υπήρχε φιλότιμο...

Ένας ανύπαρκτος και άσχετος πρωθυπουργός με ένα τσούρμο ανόητους συνεργάτες μας κυβερνά. Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια και διαβάστε την ιστορία για να καταλάβετε.

Πάει ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη με άδεια βαλίτσα και με μόνο στόχο να πολώσει το κλίμα με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες. Αλλά κάνει και μια εξαγγελία που προκαλεί αίσθηση και μάλιστα γίνεται πρώτο θέμα στις φιλοκυβερνητικές εφημερίδες... το Έθνος και την Κόντρα News!
Ο πρωθυπουργός, λοιπόν, εξαγγέλλει τόσο το πάγωμα των οφειλών για τους ελεύθερους επαγγελματίες, όσο και το αίτημα των επαγγελματιών για μετατροπή των επικουρικών ταμείων τους και των ταμείων εφάπαξ σε επαγγελματικά. Ανάσα για την αγορά και τους επαγγελματίες και... μπράβο του Αλέξη.
Μόνο που δε ρώτησε κανέναν. Όχι μόνο την τρόικα αλλά και τον ίδιο τον υπουργό του. Δεν είχαν κανένα σχέδιο, καμιά έκθεση, καμιά πρόταση για το πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Και κυρίως, δεν είναι δυνατόν να εξαγγέλεις τον Σεπτέμβριο κάτι που θα ισχύσει τον Ιανουάριο γιατί κανείς δεν θα πληρώνει φράγκο και θα καταρρεύσουν τα ταμεία.
Πάει λοιπόν η εξαγγελία στους δανειστές στο Hilton και αυτοί βάζουν πάγο σε μια «ταρατατζούμ» πρόταση του Τσίπρα. Είναι ή δεν είναι ξεφτίλα να κάνεις ανακοινώσεις στη ΔΕΘ και να σε κόβουν οι δανειστές και μετά να ταΐζεις σανό τον κόσμο ότι διαπραγματεύσαι και το παλεύεις. Αν υπήρχε φιλότιμο ο πρωθυπουργός θα έκανε δύο πράγματα: Είτε θα έστελνε στο διάβολο την τρόικα είτε θα παραιτούνταν. Αλλά σιγά μην υπάρχει τσίπα.

http://www.antinews.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες