Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΟΡΚΟΣ ΑΡΧΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ-ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.


ΟΡΚΟΣ ΑΡΧΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ-ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. 


Σαν Έλληνας ορκίζομαι ενώπιον του Ελληνισμού, ενώπιον του Ελληνικού έθνους, και τον συνομονοούντων συντρόφων και συνεργατών μου, και δεσμεύομαι τα κάτωθι: 
Ο μοναδικός μου σκοπός είναι η επαναφορά, εγκαθίδρυση και διατήρηση των αξιών και των αρχών που διέπουν τον Ελληνισμό, την δικαιοσύνη, την ελευθερία, την ισότητα, και την ισονομία με το μέτρο της αρετής.
 Είμαι Έλλην στην καταγωγή και στο γένος.
 Δεν είμαι , δεν ανήκω και δε συμμετέχω με οποιοδήποτε τρόπο και με οποιαδήποτε ιδιότητα σε οποιαδήποτε θρησκεία, ομάδα, στοά, πολιτική κίνηση, κόμμα ή οτιδήποτε άλλο είναι αντίθετο με τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού και της Ελλάδος.
 Να υπερασπίζομαι το δίκαιο, να διαφυλάσσω τους νόμους και την ισονομία που είναι σύμφωνοι με το Σύνταγμα της Ελλάδος και να μην επιτρέπω να καταχράται οποιοσδήποτε το ή τα δικαιώματα των συμπολιτών μου. 
Να διαφυλάσσω το Σύνταγμα, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που ορίζει αυτό, κυρίως για την ισότητα των ανθρώπων και να μεριμνώ για την πιστή τήρηση και βελτίωσή του. 
Να διαφυλάσσω τα πάρα πάνω, καθώς και τις αξίες και τις αρχές των Ελλήνων και του Ελληνισμού δια βίου και να τις μεταδίδω στους συνεργάτες και όλους τους συνανθρώπους μου, και ιδιαίτερα στους νεώτερους, να εξηγώ πάντα τον τρόπο της χρηστής διοίκησης που απορρέει από αυτές. 
Να μην εξυπηρετήσω οποτεδήποτε ιδιοτελή συμφέροντα, ούτε και να αποδεχτώ ή να υποκύψω σε πιέσεις από οπουδήποτε και από οποιονδήποτε χώρο και εάν προέρχονται και να λειτουργώ μόνο για τα συμφέροντα των Ελλήνων, της Ελλάδος και του Ελληνισμού. Να αμυνθώ και να υπερασπιστώ ακόμα και με την ίδια μου τη ζωή, εάν χρειαστεί, την Εθνική ανεξαρτησία, την ενότητα, την ακεραιότητα της χώρας και του έθνους μου, και εναντίον όλων όσων την επιβουλεύονται .

 Ο παρόν όρκος αφού αναγνώσθηκε μεγαλοφώνως και κατανοήθηκε πλήρως από τον ορκιζόμενο και τους μάρτυρες που παρευρέθηκαν στην ανάγνωσή του, υπογράφηκε και τέθηκε επ΄αυτού το δακτυλικό αποτύπωμα του ορκιζόμενου. 

ΣΗΜΕΡΑ .../..../.... ΣΤΗΝ ..........
 Ο ΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΔ.Δ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ 
ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ
 ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ 
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡ.Δ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡ.Δ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ 


https://www.facebook.com/groups/418964188465905/

https://www.facebook.com/groups/418964188465905/files/

ΟΡΚΟΣ ΑΡΧΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ-ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.

PDF
https://drive.google.com/file/d/1t46CrSRzgFl8i47VYaOthgDbmNEdqteV/view?usp=sharing









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες