Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ανασχηματιστήκαμε!

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία ο μίνι ανασχηματισμός, αφού μπήκε επιτέλους στην κυβέρνηση ο Φώτης Κουβέλης και θα πληρωθούν οι γραφές.

Η υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη ήταν ένα δώρο του Αλέξη Τσίπρα για τα 70ά του γενέθλια.
Ο Φώτης Κουβέλης θα είναι αναπληρωτής υπουργός Άμυνας αλλά δεν θα μιλάει στον Πάνο Καμμένο, αφού ο Καμμένος είναι δεξιός.
Βέβαια, ο Φώτης Κουβέλης έχει αποδείξει πως βάζει πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον, αφού, το 2012, η ΔΗΜΑΡ συμμετείχε σε κυβέρνηση συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, για να επαναδιαπραγμευτούν το Μνημόνιο, το οποίο το επαναδιαπραγματεύτηκαν, εφαρμόζοντάς το.
Πάντως, ο Φώτης Κουβέλης μπορεί να στήριζε την κυβέρνηση Σαμαρά αλλά του Σαμαρά δεν του μιλούσε γιατί είναι ακροδεξιός.
Λογικά, ο Φώτης Κουβέλης θα βρει έναν τρόπο να στηρίξει και την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αν ο σοφός και μεγαλόκαρδος ελληνικός λαός δώσει μια ευκαιρία και στο ζαβό παιδί του Μητσοτάκη.
Η υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη χαροποίησε τις αγορές, ενώ αμέσως χαλάρωσαν και τα capital controls, και ο κάθε Έλληνας θα μπορεί στο εξής να κάνει ανάληψη 2.300 ευρώ τον μήνα από τις τράπεζες, αν δεν του πάρουν το σπίτι.
Με την υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη, αποδεικνύεται αφενός πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει μεγάλη καρδιά και δεν κρατάει κακίες και αφετέρου πως η χώρα πάει σε εκλογές και θα γίνει του μουvιού το πανηγύρι.
Το ότι η χώρα πάει σε εκλογές το επιβεβαιώνει και η ανάληψη του υπουργείου Οικονομίας από τον Γιάννη Δραγασάκη, αφού θα πρέπει να γίνουν όλα τα χατίρια των ολιγαρχών, και ο Δργασάκης είναι ο ιδανικός για να το πετύχει αυτό, αφού είναι κι αυτός αριστερός επαναστάτης σαν τον Κουβέλη.
(Ο Φώτης Κουβέλης είναι ο άνθρωπος εξαιτίας του οποίου έχω κερδίσει το πιο εύκολο στοίχημα στη ζωή μου με μια φίλη μου. Η φίλη μου ψήφισε ΔΗΜΑΡ στις εκλογές 2012 και ήταν απόλυτα βέβαιη πως ο Κουβέλης δεν θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, επειδή το είχε πει ο Κουβέλης. Φυσικά, κέρδισα το στοίχημα και ο μόνος λόγος που δεν έβαλα ξανά στοίχημα μαζί της πως ο Κουβέλης θα μπει και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ήταν πως δεν ήθελα να της πάρω και το σπίτι.)


pitsirikos.net


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες