Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Ως επίσημο θαύμα αναγνώρισε η Εκκλησία την αθώωση όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση Βατοπεδίου

Συναισθήματα ανακούφισης και αγαλλίασης σκόρπισε η απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων για τις ιερές ανταλλαγές της Μονής Βατοπεδίου, όπως αποφάσισε σχετικά το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Η παραπάνω απόφαση, έγινε δεκτή με ικανοποίηση στις τάξεις της Εκκλησίας, ενώ τη χαρά του για τις εξελίξεις δεν έκρυψε κι ο ίδιος ο Θεός, μιλώντας σε αγγέλους πριν λίγη μόλις ώρα. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η Ιερά Σύνοδος, η αθώωση 13 κατηγορουμένων κατά περίσταση για τα αδικήματα της απιστίας, ηθικής αυτουργίας σε αυτή, ψευδείς βεβαιώσεις, ξεπλύματος βρόμικου χρήματος και άλλων, που σχετίζονται με τις ανταλλαγές της λίμνης Βιστωνίδας και άλλων παρόχθιων εκτάσεων με άλλα ακίνητα του ελληνικού Δημοσίου, αποτελεί ήδη με κάθε επισημότητα ένα σύγχρονο θαύμα, το οποίο και θα εορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου.
«Κάποτε ο Ιησούς περπατούσε στο νερό, έκανε το νερό, κρασί και έφερνε πίσω από τους νεκρούς τους φίλους του. Τα χρόνια έχουν πια περάσει κι ο χριστιανισμός έχει εξελιχθεί, με αποτέλεσμα τα σημερινά θαύματα να είναι λίγο διαφορετικά. Οι πιστοί του μέλλοντος θα ακούνε με κατάνυξη την ιστορία της μαγικής αθώωσης των κατηγορουμένων για το Βατοπέδι και θα προσεύχονται σε αυτήν», σχολίασε ιερέας ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Τέλος, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες της αγιοποίησης των δικαστών που εξέδωσαν την σχετική απόφαση.
http://www.tokoulouri.com

Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες