Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Δημοσιογραφική αλητεία
Εχουν γραφτεί τόσα πολλά για το τραγικό δυστύχημα που προκάλεσε με την Porsche του που οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα πλουσιόπαιδο.
Εμείς δεν θα κάνουμε καμιά σχετική αναφορά, πέρα του ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί να μιλάμε για «κακιά στιγμή». Τα είπε όλα γράφοντας μια πρόταση ο Ιαβέρης: «Το αυτοκίνητο γίνεται όπλο, όταν μπαίνει ένα βλήμα»

Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα

Βλέποντας όμως τον άθλιο τρόπο που παρουσίασαν «μεγάλες» ενημερωτικές ιστοσελίδες αυτό το ατύχημα και τα τραγικά αποτελέσματα που δημιούργησε δεν μπορείς να μην εξοργιστείς. Ο οδηγός της  Porsche –που κι αυτός έχασε την ζωή του- έγινε ταυτόχρονα και δολοφόνος. Σκότωσε εν ψυχρώ μια 33χρονη νέα γυναίκα, και το 3χρονο αγγελούδι της. Αφησε ένα πατέρα σε απόγνωση να ζει ένα ανυπόφορο δράμα που προκάλεσε ένας κακομαθημένος γιος μεγάλου καπιταλιστή.
Το να κάνεις αναφορά σε «Πανελλήνιο σοκ» γιατί έχασε την ζωή του ένας φονιάς, προσπερνώντας εντελώς τον θάνατο και την δυστυχία που έσπειρε σε λαϊκούς ανθρώπους, το λες και δημοσιογραφική αλητεία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες