Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Εντολή να μην φοράει κανένας γκρίζες ζώνες στο υπουργείο έδωσε ο Πάνος Καμμένος


Εντολή να μην φοράει κανένας υπάλληλος από το πολιτικό προσωπικό του υπουργείου Άμυνας ζώνες γκρι χρώματος έδωσε σήμερα ο Πάνος Καμμένος, εξαιτίας των συνεχιζόμενων προκλήσεων από την Τουρκία, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το Βατράχι.


Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος που θέλησε να παραμείνει ανώνυμο, ο κ. Καμμένος κάλεσε σήμερα τους διευθυντές τμημάτων του υπουργείου και τους διεμήνυσε ότι στο εξής απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση γκρίζας ζώνης από υπαλλήλους, καθώς αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει έμμεση παραδοχή ότι η Ελλάδα αποδέχεται τις αξιώσεις της Τουρκίας και κατά συνέπεια να αυξηθεί η προκλητικότητα της γειτονικής χώρας.
Το blog στηρίζει τα Ελληνικά Προϊόντα

Σε ανάλογη κίνηση προέβη άλλωστε και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος ανακοίνωσε ότι οι υπάλληλοι του υπουργείου θα πρέπει να επιλέγουν πλέον αποκλειστικά καφέ, μπλε ή μαύρη ζώνη ή, σε έκτακτη ανάγκη, τιράντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση έρχεται μετά από κλιμάκωση των εδαφικών αξιώσεων της Άγκυρας το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η σταγόνα που φαίνεται να ξεχείλισε το ποτήρι για τον Πάνο Καμμένο ήταν πρόσφατη δήλωση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην οποία δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ‘γκρίζα ζώνη’ την αγαπημένη ταβέρνα του υπουργού στον Πειραιά.
http://tovatraxi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες